tirsdag 1. april 2014

Aprilsnarr? Seff!

Jeg klarte ikke å dy meg....

Hver eneste første april har jeg klart å narre noen, og det synes jeg er fryktelig artig. Jeg har dessverre ingen Malawi-planer, selv om Lines og Bawatele ligger våre hjerter nær. (Har du et førskolebarn MÅ du bare skaffe deg CDen med Maj-Britt som synger Malawi-pop og andre låter, vår fireåring er helt betatt.)

En god aprilspøk må være sånn at det både er sannsynlig (Malawi? Med FORUT!) samtidig som noe virker veldig usannsynlig (Pia og Mærtha? Eller Mette? Yeah, right!)

Dårlige aprilspøker er sånne som skyter langt over mål, som "Fotballfrue gikk opp 40 kilo i løpet av siste svangerskapsmåned! Se de hårreisende bildene på Instagram!" eller "Carl I. inngår ekteskap med lavhåret romkvinne!". Dårlige aprilspøker er også sånne som ikke akkurat får deg til å undre noe. Jeg skvetter liksom ikke over å lese "I morgen blir det overskya!" eller "Bensinen kan bli dyrere neste uke!"

"Eh...? Vi skvatt jo ikke akkurat over å lese din aprilspøk heller, da?" Eh, det burde dere faktisk. Jeg og en coverversjon av "Skoleklokka ringer"? Come on!
Bilde
For å komme med litt seriøs og utullete info om FORUT, kan jeg jo blant annet skrive at påmeldinga til høstens barneaksjon er i gang, så meld dere på! Dette er glimrende for barnehager - et fiks ferdig opplegg der norske barn lærer om barn i andre land på en fin måte. Årets hovedperson ser dere på bildet her - Biswas på 4 år fra Nepal. Følg FORUT på facebook eller sjekk FORUTs nettsider for å finne ut mer.

Har du blitt narret i dag?

6 kommentarer:

 1. Jepp, jeg ble narra i dag og det var HERLIG! Flere år siden sist jeg gikk på en aprilspøk. Synes det er langt mellom de gode aprilspøkene.

  SvarSlett
 2. Den beste aprilspøken var at KS har snudd. Vi lærere skal få høyere lønn OG kortere arbeidstid!!

  SvarSlett
 3. Jeg ble narra - men ikke av mennesker.... men av min bil. Ikke noe er som det var før...
  Ellers har vi den CD ja - og det synges veldig om barna i Malawi - mormorungen og jeg er også betatt!

  SvarSlett
 4. Jeg ble faktisk ikke overrasket da jeg leste at fellesbrukskrysset skulle graves opp, og det var visst flere som gikk på den.

  SvarSlett
 5. Den katolske kirken i Norge tok kaka så det sang og suste mht aprilspøk :D http://www.katolsk.no/nyheter/2014/04/skjaer-silden

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails