mandag 28. april 2014

Ansiktsbehandling. Og øgonbryn.

En ting hotellet på Kypros kunne by på, var SPA. Jeg benytter alltid sjansen. Bestilte en ansiktsbehandling. Som begynte veldig bra, bortsett fra når jeg får spørsmål om hva slags produkter jeg bruker - hvor ofte jeg renser huden og sånn. Da vet jeg lissom ikke hva jeg skal svare. Svarer jeg at jeg ikke bruker så innmari mange produkter, kun en ansiktskrem morgen og kveld, er jeg redd hudpleieren skal begynne å le av meg eller slå etter meg med et fuktig håndkle. Men så kan jeg ikke overdrive heller. Sier jeg at jeg peeler, scrubber, scratcher og rubber, skjønner hun sikkert at det er løgn. Og så slår hun etter meg med håndkleet.

Nå slo hun ikke. Hun var søt og mild. Masserte og smurte meg inn med et eller annet i ansiktet. Men så sier hun "Ska ja ta øgonbrynen?  Det ær inkluderat i priset?" (Hun var svensk, derfor skriver jeg plutselig litt merkelig.)

Og jeg tenkte at nå starter det. Det som jeg tidligere har sjikanert i bloggen. Men når noe er inkludert, må man jo bare slå til.

"Bare ta dem!" sa jeg først, men tenkte at det kanskje betydde helbarbering, så jeg la til "ikke så mye, da!"
Hashtag No Pain No Game Popular Saying Instagram Style Art Print 8x10 Inches Buy 2 Get 1 Free
"Hur vil du ha dom?" spurte hun så.

"Eh, akkurat som jeg vet det?" tenkte jeg, men sa "Næææi, jeg vet ikke....bare ta litt, du!"

"Okei, da hever ja dom!"

 "Okei" tenkte jeg og så for meg at dette ville bli skikkelig ille. Heva øyenbryn er ikke noe jeg higer etter. Men hvordan stoppe en hudpleier som er i sitt ess? Hun nappet og nappet og sa at jeg var så duktig og lugn. Da hun måtte nevne at jeg lå der så stille og rolig, tenkte jeg mitt. Hva pleier egentlig folk å gjøre når de blir nappa? Skrike? Rive fra henne pinsetten? Løpe ut fra behandlingsrommet, blodig og vill i blikket, mens blodet pumper ned over øynene fra der huden brutalt har blitt flerret av? Jeg måtte jo bare ligge stille. Så kom hun med et speil, tydelig stolt, og spurte hva jeg syntes. Jeg så ingen forskjell, men prøvde å stråle og sa "Flott!"

Så prakket hun på meg et svindyrt produkt mot puffiga øgon, og så tuslet jeg tilbake til leiligheten.
Og alle var enige om at det hadde vært en flott ansiktsbehandling.

Har du vært på noen form for behandling i det siste?

9 kommentarer:

 1. Jeg ler og dør om hverandre :-D Skratter!! Kunne gjort, sagt og tenkt akkurat det sammen! LOLOLOLOL

  SvarSlett
 2. Ikke i det siste, nei (sukk) men fikk et gavekort på SPA behandling i bursdagsgave - så det skal snart "få bein å gå på" :) Får vi før og etter bilder av dine behandlede og ubehandlede "Øgonbryn"?
  ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, det må vi få!
   FØR OG ETTER *klapp klapp klapp*

   Slett
  2. Ha ha, det synes jo ikke! Jeg ser ingen forskjell...

   Slett
 3. Har vært utsatt for det samme, hos frisøren, som sjokkert utbrøt at "her var det mye å ta av!" Da turte jeg ikke annet enn å la henne redde meg. Min verste opplevelse var på ett parfymeri, der jeg tenkte å kjøpe fuktighetskrem, og ble møtt med "du trenger serum!!" Trolig hadde hun bak disken fått sannhetsserum…

  SvarSlett
 4. Lurer på hva sånne damer ville sagt til meg som ikke bruker en eneste krem. To ganger om dagen Pia? Imponert! Jeg hadde nok feiga ut ved første ymt om øyenbryn. Respekt til deg!!

  SvarSlett
 5. De siste årene unner jeg meg jevnlig fotbehandling, hårfjerning av leggene, frisør og øyebrynsjustering. Men spa har jeg aldri tatt.

  SvarSlett
 6. Digger deg fortsvarande!! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails