søndag 23. mars 2014

Konfirmasjonsinspirasjon

Det er rart som mennesker kan forandre seg.
Til å være rimelig anti-konfirmasjon, har jeg nærmest blitt besatt av den forestående konfirmasjonen. Jeg googler kaker, pompoms og sugerør. Bordkort er i boks. Jeg har bestilt en kakepyntfigur. Og jeg forfatter spørsmål til quiz. Og dette er vel bare toppen på kransekaka. (Hey! Kransekake!! Må man ha det?!?)
Jeg ser jo så mye stilig rundt omkring. Og jeg blir inspirert.

Sjekk Marie Friis sitt flotte festbord! Likte spesielt godt de søte godteriglassene som fungerer som bordkort.

18 High Quality Mixed Size Tissue Paper Pom Poms - Mother's day - Easter - Baby shower - Bridal - Birthday party decorations
På Etsy finner du massevis av pynt. Dette bildet er fra PomPomsforParties
Honeycomb pom 8 inch ... Tissue paper decorations // wedding decorations // party decor // nursery decorations
Og disse honeycombsa er fra Pom Love
Enkelt og pent bord, fra Vingesus og julebrus
Jeg ser jo at konfirmasjonsbord viser en veldig kjønnsdeling. Til jentene er det rosa pasteller, blomster og sommerfugler, mens til gutta er det blått, bordkort forma som slips og en del fotballpynt. Jeg tiltales ikke så veldig av kjønnsstereotypier, og vi satser nok på et fargerikt og kjønnsnøytralt festbord. Men disse guttemuffinsene som jeg fant inne hos Min Vri, likte jeg.
 

6 kommentarer:

 1. Når min datter konfirmere seg ville hun ha svart og rødt som farger. Ble knalltilbud og jenta var superfornøyd. (selv om visse besteforeldre nok mest hadde lyst til å rygge når de så det)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle jo selvsagt stå knallstilig,ikke knalltilbud..

   Slett
 2. Honeycombs!?? Jeg har mye å lære, men så har jeg heldigvis noen år på meg.

  SvarSlett
 3. Vel - hvis det er ei jente som spiller i band eller liker rockemusikk, så er det vel like mye jentemuffins, eller?;o) Vi kjører svart/hvitt/cerise forøvrig.
  Fikk minst et par nye ideer av innlegget ditt - så takk!:o)
  Vurderer noen honeycombs - bestilte du fra en av disse? Honeycombs eller sånne rufsete?
  Og quiz ja! Hadde det vært en idé kanskje?! (Vel - tror kanskje jeg har nok jobb med å redigere film egentlig...men skal ha det i bakhodet)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett - det kan selvfølgelig være jentemuffins! Jeg skulle jo ønske at alt generelt var for eksempel til "konfirmanter", uavhengig av kjønn. Kult å høre at det blir cerise hos dere, den fargen blir det her og! (Pluss et par andre;)
   Har bestilt både pompoms og honeycombs fra de butikkene, er veldig fornøyd.

   Slett
 4. Da jeg jobbet på bokhandler/hobbybutikk for to år siden solgte jeg blå bordpynt og servietter til jenter og noe oransje greier til en gutt :) Litt moro med noe utenom det vanlige. Turkis og svart har vært populært hos gutter. Syns det er moro når konfirmanten har egne meninger og ønsker og ikke overlater alt til mor. Lykke til : )

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails