søndag 2. mars 2014

Ikke konfirmasjonsinspirasjon.

Jeg sitter egentlig og leter etter konfirmasjonsinspirasjon inne på Etsy, og støter på mye flott. Men det er jo absolutt ikke konfirmasjonsrelatert, det jeg finner.

På en søndag der alle er sykelig opptatte av boller, velger jeg å komme med noen etsyfavoritter. Sånn for å feire at våren er her. (Her laver forresten snøen ned....)
Scandinavian Red Riding Hood wolf Cushion Cover woods forest folk christmas gift story black
Veldig søt pute fra Gunna Ydri

Nobody puts baby in a corner - Dirty Dancing print wall art decor 80's movie poster minimal 80s throwback jennifer grey patrick swayze pink
Sånt får meg til å le. "Nobody puts baby in a corner!" "Jo da! Jeg gjør det!" Fra Noodlehug
New Parent Card; Expecting Card; New Baby Card; Baby Shower Card; Bun in the Oven card; Funny New Parent Card; Humor Parent Card
Hvorfor ikke gi nybakte foreldre et kort med et sant budskap... Fra MelaBooBeads

Felted woman slippers Butterflies
Jeg dreiv og så på bordkort, og så klarer jeg å ramle inn på ei tøffelside, av alle ting. Men de var jo fine. Fra Simplicity of Felt
Sterling Silver Bracelet - Soft Colors - Pink Purple - Modern Design
Og så et lite armbånd til slutt, faktisk. Fra Maldonadojoyas

Som du ser, er konfirmasjonsfaktoren i dette innlegget lik null. Vel, både tøfler og armbånd kunne jo vært presanger da. Men jeg er mer ute etter bordpynt. Jeg får lete videre.

Har du alt i boks før vårens høydepunkt, være seg konfirmasjon, navnefest, dåp eller bryllup?

7 kommentarer:

 1. Etsy! Fantastisk mye fint. Drømmer mye der, gitt.

  Vi har sju år igjen til å tenke på bordkort, så jeg stresser ikke. Mulig jeg burde starte å sy bunaden, siden jeg ikke kan sy ennå?

  SvarSlett
 2. Vi har ingen store hendelser i år, med mindrre jeg har glemt noen. Skal bake til ei venninne som har konfirmant, men det regner jeg med går greit..

  SvarSlett
 3. Kjenner jeg er glad for at det er noen år til neste konfirmasjon.
  Fire konfirmasjoner annethvert år var litt heftig. Pluss navnefest og bryllup.
  Joda, veeeeldig kjekt med en lang pause nå.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Har ikke konfirmant før neste vår, like greit. Tok litt tid å lande etter fjorårets. :)

  Slapp ganske lett unna jeg da - barnas fantastiske bonusmor elsker denslags og boltret seg med bordpynt og annen pynt. Jeg har ikke særlig gode gener i den retningen så jeg bare nøt det hele og solte meg i glansen av konfirmanten i selskapet. :)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Ha ha ha, jeg eeeelsker nobody puts baby in a corner-bildet!!
  Ingen som skal døpes eller gifte seg eller noen ting her i huset i år, eller neste år for den saks skyld, men fredag som var følte jeg litt at jeg selv ble konfirmert, da jeg åpnet utstilling og fikk sånne "gratulerer med den store dagen" hele dagen :D Høytid og stress på samme tid liksom. 80 damer fikk sine bobler og sjoko - og dermed var alt stresset med at "ingenting" var klart før i siste øyeblikk glemt på ett sekund ;) Det årnær sæ - konfirmert blir de ;)

  SvarSlett
 7. Her er det bryllup på gang til sommeren, og jeg har sendt ut invitasjoner! Alt annet tar jeg med knusende ro i troen på at tanter trofast baker kaker og mor helt sikkert kommer til å pynte bordet.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails