søndag 9. mars 2014

Gode venner

Dere som har fulgt med ei stund, fikk jo med dere dette kattestyret. Og dere vet at vi beholdt en av kattungene. Vel, den lille kattungen har blitt en diger slamp. Men han er verdens mest kjærlige og tålmodige katt.

Fireåringen har alltid en lekekompis. Hun sjefer og bestemmer, og katten er villig med på alt.
"Nå er du en stor pizza!"

"Nå skal du spise denne maten!"
 
Jeg beundrer katten for at han aldri stikker av. Og jeg beundrer fireåringens lederegenskaper. Hun er tydelig, bestemt og målretta.
 
Ha en lekende søndag, med eller uten mål!
I kveld trekker jeg en vinner av matboksen og drikkeflaska fra LEGO, sleng deg med!

9 kommentarer:

 1. :) Her i huset er ønsket om kjæledyr sterkt og intenst. Like sterkt som farens allergi.... Og det mangler ikke på kreative forslag. Det siste nå er at jeg og Henning kan skille oss. "For det gjør alle andre uansett" så kan de ha dyr hos meg og jeg kan passe dem de helgene de er hos pappa. Det følger også flere goder med en slik skilsmisse tydeligvis. Man får to rom, man får masse gode greier hos den man bare er hos ei og anna helg.... Skilsmisselivet er tydeligvis greia å hige etter.. Synd for ungene så har vi foreløbig ikke bitt på agnet..

  SvarSlett
 2. Ha ha ha, ler høyt av den pizzaen. Gode gener i søskenflokken.

  SvarSlett
 3. Utrolig søt pus! Vi har alltid hatt katter,og om en måneds tid skal vi ivei å hente en liten maine coon gutt. Gleder oss masse da vi kun har hørt positivt om denne rasen. Ser jo på bildene at tålmodigheten er på plass hos deres i allefall :-)

  SvarSlett
 4. Så vakker en venn :) Mistet go`jenta mi på 11 for litt siden, så det stikker et stort savn i den delen av hjerteroten som er viet puser når jeg ser sånne skjønnaser som denne karen. Så tålmodig og fin lekekamerat i tillegg da. Jeg som er mer glad i dyr enn mennesker smelter jo helt av sånt.. :)

  SvarSlett
 5. Ha ha.. minner meg om datteren min; vi har alltid hatt en til to- til ti katter i hus i perioder med kattunger , og enda kom datteren min med lekekofferten inn fra hagen, hvor innholdet bulte og mjauet. Hun ville ha gårdskatten til naboen også! Den fikk pent beskjed om å flytte hjem igjen der den hørte hjemme. Husker hun lekte med kattene sent og tidig og en periode var jeg nesten bekymret for at de hadde tatt over hele den sosiale omgangskretsen vår. Kos med dyr!

  SvarSlett
 6. Fineste slampen eg har sett ;-)

  Lilly ligner på min barndomsvenn - Susi hadde ho i 17 år, altså fra tidlig barneskole til eg var gift ++ ho var min første skogkatt, glemmer ho aldri har holdt meg til skogkattypen etter det, trenger ikkje være reinrasa men ha utseende og gemytt. lang pels. Main coon ser også herlige ut, dei er større, har eg skjønt.

  (og Mira er ikkje mitt navn, pleide herme etter kattemor å rope mmmirrrah for å lokke frem villkattunger i oppveksten, og har hatt den skjønneste kvite katten som eg gav det perfekte kattenavn Mira. Ho blei dessverre påkjørt.
  Klem,

  SvarSlett
 7. Hehe, søtinger. Det der hadde aldri gått med kongen her hjemme :)

  SvarSlett
 8. Nydelige pusen! Regner med at han er kastrert?
  Vår bandittkatt på snart 3,5 år blir nok aldri som gamlepusen, han Mio. Mio var verdens snilleste, og måtte forlate oss få måneder før han skulle blitt 18 år. Jeg kjenner ennå savnet...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, han er kastrert. Oppdretter ønsket å bruke ham i avl, men tanken på å holde en stor, ukastrert hannkatt inne i over et år, var ikke helt tiltalende...

   Slett

Related Posts with Thumbnails