onsdag 19. mars 2014

En mann - fire koner

Jeg ser ikke på Paradise og sånt. Seriøst. Men jeg har nå mitt. Unge Mødre har gitt meg en del glede, særlig den danske versjonen. Ungkaren var i flere år et program jeg bare måtte ha med meg. Og så er det noe fryktelig og fascinerende med sånne mødre som spraytanner ungene sine, setter på dem tannfasetter og parykker og paljetter, og heier dem fram i skjønnhetskonkurranser.

Bilde lånt fra kodybrownfamily
 
Det programmet jeg er mest interessert i nå, dreier seg om en kristen smukkas med fire mer eller mindre lubne koner. Programmet inneholder veldig mye som burde få meg til å kommentere hånlig og høyt. Himle litt med øynene. Og tenke KOKO. Men jeg gjør det ikke! Jeg synes de folka kommer ganske bra ut av det! Et par av de konene virker jo faktisk veldig oppegående og reflekterte. Og han mannen, som er i førtiåra og hadde hatt godt av en hårklipp, virker til tider ganske sympatisk. Jeg VIL gjerne mislike dem. I hvert fall han. Men jeg klarer det ikke!

Har du noen spesielle TV-program du følger med på?

20 kommentarer:

 1. Helt enig, jeg bare synes det virker kjempe koselige =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes DE virker kjempe koselige =)

   Slett
  2. Ja, i hvert fall så er et par av de konene faktisk både sympatiske og morsomme.

   Slett
 2. Godt å høre at det ikke bare er meg som følger denne serien! Herlige er de, hele gjengen, kanskje med unntak av den ene kona da ;)
  -Silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg går nok ikke så langt som å kalle de herlige. Men de kommer ikke så verst ut av det.

   Slett
 3. Haha enig!! Jeg svipper også innom denne smørja av og til, og det er utrolig at de virker å være ved sine fulle 5!! (De 5) Irriterende! Her kan jeg ikke være ærlig.. for det ville stilt meg i et særdeles dårlig lys! #realityforlife

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nettopp det! De virker ikke hjernevaska eller underkua!

   Slett
 4. Hvilken da? Jeg har en jeg er mindre begeistret for, men vet jo ikke om det er den samme. Jeg ser også gjerne på det programmet (det var kanskje ikke så vanskelig å forstå...) og syns det er fascinerende at noen frivillig velger den livsstilen.

  SvarSlett
 5. Har følgt (fulgt?) med på alle sesonger :). Utrolig fascinerende selv om jeg aldri kunne valgt livsstilen selv. Men så elsker jeg alle sånne rare TLC-program.

  SvarSlett
 6. Jeg elsker serier om (veldig) rotete hus.. :D "Hoarding buried alive", "Britains biggest hoarders", og favoritten akkurat nå - "The hoarder next door" (som går på britiske Channel 4). Må se! :)

  SvarSlett
 7. Horder-programmene toppa seg når en uteligger hadde flytta inn i et hus, uten at det ble merka :).

  SvarSlett
 8. Derrick - min hverdagshelt! :D

  SvarSlett
 9. Interessant serie ja! Meir skeptisk til kor bra desse.damene faktisk har det. Mange tårer tunge stunder er eg redd for at det blir...sitat Åge Alexandersen.

  SvarSlett
 10. Hvor går dette? Trodde med mine siste 30 timer soafen at jeg hadde zappet over alt - men tydeligvis ikke!

  Her er det Arvingene (mandag) Greys (tirsdag), husker ikke ons, criminal minds (torsdag), gullrekka fredag , hver gang vi møtes (lørdag), neste sommer og Thomas Gjertsen (søndag) - takke meg til Get opptak og nett tv :-)

  Gørill/oss5

  SvarSlett
 11. Jeg ser også på disse her...undrer meg og nikker litt, innimellom tar jeg meg i å sitte med hodet hevet, nesa i været og en liten morsk rynke imellom brynene, ofte ler jeg, og enkelte ganger er jeg imponert. Som du er jeg nok litt ambivalent...jeg tror jeg er mest nysgjerrig...går dette an liksom og funker det? jeg vet ikke helt om jeg liker alt...sitter liksom å leter etter noe..men jeg sitter der! Ellers er det mye programmer med "hjem" for meg. Tid for hjem, herlige hjem, drømmehjem osv... og unge mødre er også noe jeg stopper opp for å se på..der også litt med hodet hevet og rynkede bryn til tider men veldig nysgjerig... hmmm... Ungkaren har vært fast innslag som kosekveld med et glass vin for meg... ellers har jeg veldig sansen for "på tur med."-...folk... nå for tiden Dag Otto og Christian... jaja tv er gøy!

  SvarSlett
 12. Haha, så morsomt. Dette er den eneste serien av sånn her type som jeg følger med på. Har fulgt med lenge og har de nyeste episodene på serieopptak. Ikke noe jeg pleier å snakke høyt om, men gøy å høre at jeg ikke er alene.
  Lurer litt på hvilke av konene dere irriterer dere over?? Jeg personlig har minst til overs for Christine, samtidig som at jeg synes hun også har noen veldig ok øyeblikk.
  Yndlingsscenen var helt klart Solomons fødsel. Ellers er det mye pjatt, og jeg ffw de fleste av Kodys malebondingscener. Damene er mest interessante.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes hun Christine er ålreit, jeg, Liker at hun disser ektemannen i ny og ne...

   Slett
 13. Jeg elsker den serien! Jge begynte å følge med for halvannet år siden, da jeg var nyoperert og så mer eller mindre alt som gikk på tv. TLC er jo også som en diger godtepose av rare ting. Honey Boo boo måtte jeg gi meg med, den går vel ikke lenger heller.
  Jeg skrev om det her: http://sirishverdag.blogspot.com/2012/11/formiddags-tv.html
  Har i ettertid også lest boken om den ensomme polygamisten. Det var ikke noe glansbilde eller i nærheten av Brown-familien. Fascinerende, synes jeg det er.
  Føler veldig med Meri nå når hun blir alene. Det er ganske sært i en slik familiekonstellasjon, altså. Da hun endelig hadde bestemt seg for å få et barn til, da sa Kody nei. Det skar seg litt der, tror jeg.
  Nå har jeg også dager med sofaen på ryggen og får med meg skremmende mye tv.
  Jeg ser igjen Judge Amy, er på de siste episodene av ER, Grey's, Chicago Fire, NCIS etc. Det allermeste er i opptak, så jeg kan se når det passer sånn. Takk for GET.
  Friends og Big Bang Theory er stadig favoritter og tåler og ses omigjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Honey Boo boo! Tragiskfantastisk!

   Slett
 14. Har ikke kommet lenger enn at jeg har hørt om dette programmet jeg ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails