tirsdag 25. februar 2014

Lettvint hverdagsmat? Med fisk?

Godfisk hadde akkurat klart å få meg på skrei-kjøret før de var i gang med en ny kampanje. Denne gangen er det enkle hverdagsretter de fronter. Og er det noe man trenger, så er det enkle hverdagsretter. "Her er sju hverdagsretter du garantert lykkes med", påstår de.

Vi dro av gårde for å lete etter fisk. Jeg hadde egentlig tenkt meg på Rema, for der vet jeg at de har fersk skrei. Men vi stoppa på ICA for å ta en titt på fiskedisken. Der hadde de så sannelig tilbud både på torsk og sei! Det blir vel feil å si at vi gikk bananas, men vi kjøpte faktisk to ulike fiskesorter, og det synes jeg er enestående.
"Eh, mamma...det går an å skru av den klikkelyden når du tar bilder...sånn at ikke alle hører at du driver og tar bilder..."
Ja,da, gutten min. Takk for tips.
Uansett er det nedverdigende å stå og ta bilder inne i en butikk.
Men jeg gjorde det raskt. Og ganske diskret.

Okei, her er greia: Godfisk vil inspirere folk til å prøve ulike fiskeretter. Fisk trenger ikke å være så avansert som mange tror. De presenterer sju hverdagsretter vi garantert vil lykkes med. Vi tar dem på ordet. Nå kan ikke jeg garantere at vi tæk dom ælle sju. Men vi er utrustet til å lage opptil flere av de oppskriftene. I hvert fall tre.

Vi vil finne ut:
  • Er rettene virkelig lette?
  • Og hvordan smaker det? (Liten vits i aldri så lettvint mat hvis alle får kvalmefornemmelser ved matbordet...)
Vi kjører trailer: (Les med dyp og dramatisk røst)
One Family.
Three dishes.
Plenty of fish.
And some vegetables.
Coming up soon in a motherblog near you.

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Godfisk.

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails