søndag 9. februar 2014

Bildedryss fra boklansering i Magasinet!

Gårsdagens Magasinet var jo spekket med Mammarådets bidragsytere.

Den første som slo mot mine øyne, var selveste Susanne Kaluza. Hun skal nå uttale seg om reservasjonsrett og abort og blogging hele tida, og det brukte hun flere sider på.
Litt lenger bak i bladet dukket selveste Diaperdivadiary opp. Her smiler hun litt sånn ømt mens hun har på seg briller med styrke minus 16. Hun fiksa nok den artige interiørmontasjen FØR hun tok på seg brillene, for å si det sånn. Men artige geometriske figurer, det skal hun ha. Og fin bowlerhatt.
Og så, rett før Magasinets ende: Der er jo et bilde fra boklanseringa! Jeg ser litt aggressiv ut der jeg ligger oppå hun derre Vigdis fra "jeg er jonathan", men greia er at hun på en måte sneik seg opp på scenen FØR meg, og da klikka jeg bare.

I tillegg til meg og Vigdis, ser dere også Her på Sandaker-Carina og Nann Karin fra "Petrus og Petrine" som prøver å roe gemyttene. De var liksom så seriøse, de. Tålte ikke at det ble litt liv og røre. Han som står over meg var bare en som tok en selfie. #crazymotherbloggers
(Alle bildene er fra gårdagens Magasinet - det er helt sant. Men det siste bildet har jeg triksa bittelitt med.)

Har du sett mange flotte bilder fra onsdagens boklansering, eller har det gått deg hus forbi?
#####
Fra full fjas til ekte alvor:
Fem lesere får hvert sitt Polarn O Pyret-gavekort:
Hege, Lykkelinn, Oss5ifamilien/Gøril, malaika og June Pune.
Send meg en mail!

12 kommentarer:

 1. Haha, trodde det siste bildet var fra boklanseringen et øyeblikket, og angret da ennå mer på at jeg ikke fikk vært der;) Gratulerer igjen, Pia, med bok! Gleder emg til å lese!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, jo, takk, det er jo ikke helt min bok, da, jeg bidrar vel med ca 3 sider. Men artig lell.

   Slett
 2. enda(!) mer skulle det selvfølgelig stå:) Og "meg".

  SvarSlett
 3. Jeg starter alltid med kryssord i Magasinet... men så må jeg koble av litt og bla ... og da så jeg det - isn't it.... Jo det VAR deg - jeg så det med en gang!!!

  Fra spøk til alvor - gratulerer med boklansering ! Skal nok få tak i den en vakker dag :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Har ikke lest artikkelen, men ser den senere når jeg kommer på vakt:)

  Siste bilde , god gammeldags catfight på røde løper? He he

  Vant jeg? Jippi!

  Gørill/oss5

  SvarSlett
 6. Ha ha ha! Typisk meg du liksom... Du skulle sett de bildene som ble tatt på Litteraturhuset du...slåssingen sluttet jo ikke på Aschoug. Men typisk deg å dra så tidlig hjem. ;)

  SvarSlett
 7. Det var ikke måte på hvor mange chick-fights du havna i den kvelden! Veldig glad for at Dagbladet fikk med seg den siste der, for den var prisløs!
  Jeg sniker meg selvfølgelig med, for jeg kan jo ikke la du og Susanne ta all oppmerksomheten hele tiden. Og hva er da bedre enn å vise mine kreative skills når det gjelder geometriske figurer? Når det gjelder hatten.. det føler jeg har blitt mitt kjennetegn. Bananhatt.. bowlerhatt.. jeg skal ikke røpe hva det neste blir.. men den bli uforglemmelig for å si det sånn ;)

  SvarSlett
 8. *sorry for at jeg sneik meg opp på scenen før deg altså, men jeg kunne ikke la en annen kongsbergdame få mer glans enn meg;) rart det ikke sto om catfighten i lp, men de hadde kanskje et par blåklokkefunn i veikanten i februar å skrive om!*klem (eller kanskje heller klor) fra v

  SvarSlett
 9. Seriøst, noen må jo forsøke å få gjengen til å late som om de har oppdragelse: Pressen var jo tilstede :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails