fredag 31. januar 2014

Sushi-bursdag. Og enorm påvirkningskraft!

Det er jo veldig tydelig at jeg er en stor inspirator i bloggverdenen. Etter at jeg så friskt gjøv løs på hjemmelaget sushi, har jeg lagt merke til at det har krydd av sushi-innlegg rundt omkring. Jeg har i hvert fall sett tre. Som jeg vil trekke fram her.
Den ene er hun med bloggen Livets små underfundigheter. De har slått til med sushi-bursdag! Det var en kreativ og kul ide. Vi har som regel tydd til de tradisjonelle pølsene, men det hadde vært artig å prøve seg på noe annet. I mitt forrige sushi-innlegg skrev jeg at det faktisk er enkelt og barnevennlig å lage sushi, og der løy jeg ikke. Når barn får være med å lage maten, når de får mikse og prøve og smake, og ikke minst når det er noen andre voksne enn pappa eller mamma til stede, er det utrolig hva de tør å smake på. Denne sushi-bursdagen var tydeligvis en suksess, og det hadde vært artig å høre om andre gjør noe lignende.


DSC01476
En annen som helt sikkert har latt seg påvirke av meg, er ei som kaller seg Fotballfrue. (Er det noen som har fått med seg hvilket lag hun spiller for?). Der jeg kunne skilte med en litt rufsete sushi, kan denne dama vise til de lekreste og mest innbydende bilder et menneske kan tenke seg. (Og her er jeg oppriktig, altså. Sushi-innlegget hennes var virkelig strålende flott. Og delikat.)


Ei som tar bilder som er like delikate som mine, er hun som står bak bloggen Casa Didriksen.  Her har jeg funnet et innlegg der de faktisk lagde sushi før jul! Altså en måned FØR jeg lagde det! Snakk om å ha stor påvirkningskraft!

Bildene lånt fra de respektive bloggene.

Ha en fin fredag, med eller uten sushi!

10 kommentarer:

 1. Jeg spiser sushi når jeg har mulighet til det, men mannen i huset har foreløpig sagt nei.

  Men viktigst er at du sletter innlegget over - det er spam.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg endret på innstillingene sånn at også anonyme kunne få bli med på meandi-giveaway. Men da strømmer det på med spam, helt utrolig hvor mye som kommer. Så nå har jeg endret innstilligene igjen.

   Slett
 2. Hahaha! Joda, det anbefales! Barn spiser mer enn foreldre tror, de tør å smake når mamma ikke er tilstede. Vi laget ikke sushien sammen med barna, men minsten vil nå gå på sushikurs :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Men det er seriøst lett å fikse det sjøl, altså! Mye lettere enn jeg hadde trodd.

   Slett
  2. En mamma laget halvparten, en av de ansatte i barnehagen laget resten. Han skal nå lære minsten og meg. OG - han hadde laget chilimajones! Som Laila henviser til under her...

   Slett
 3. Sushi er best, ingen protest. Vi hadde på nytt igjen i går etter at du fristet på instagram så jepp, du påvirker i stort monn :) men synes jo fotballfrua kunne slått til med noe fancy chilimajones i de maktene sine i det minste...

  SvarSlett
 4. En måned før! Jeg bøyer meg i støvet over påvirkningskraften!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Det er jo helt utrolig!

   Slett
 5. Må vel innrømme at jeg kanskje lot meg påvirke en liten smule, jeg også. Ei ukes tid etter innlegget ditt fikk jeg det plutselig for meg, der jeg sto i butikken, at jeg ville lage maki. Kjøpte inn sushi-ris, risvineddik, bambusmatte og tangmatter og fisk. Glemte avokado, men fant agurk i kjøleskapet. Butikken hadde ikke chilimajones, men brukte vanlig lettmajones og sweet chili-saus, og det funket det også! Ble ikke noe blogginnlegg av det (Utrolig nok! En slik begivenhet burde omtales!), men et par bilder på instagram i stedet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Jeg har heller ikke funnet chillimajones - tror det er noe vi må prøve å mekke sjøl.

   Slett

Related Posts with Thumbnails