torsdag 2. januar 2014

Som man spør...

Da var det jobbstart, og gutta måtte klare seg sjøl hjemme. Og det klarer de fint, og jeg pleier ikke å mase noe på dem. Men jeg benytta nå anledningen i ei pause til å sende en melding bare for å spørre om hvordan det gikk med dem hjemme.
 
Jeg fikk svar.
Og jeg burde vel ikke ha forventet annet.

(Til de som eventuelt synes det er krenkende at jeg utleverer mine egne barn på denne måten, vil jeg få informere om at alt som er skrevet i meldingen kun er oppspinn. Jeg ville for eksempel ikke bedt dem om å lete etter ammunisjon, men heller tipsa om motorsaga nede i boden.)

6 kommentarer:

  1. Hehe! Minner om meldinger jeg får fra tenåringssønner! "huset står ennå, alle e i live og har det bra" (lest mellom linjene: "slutt å mas!!!")

    SvarSlett
  2. Hahah fantastisk på en tidlig fredagsmorgen etter en uanstendig lang periode borte fra jobb! :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails