søndag 5. januar 2014

Reima

Til jul fikk de to yngste ungene tilsendt hver sin jakke fra Reima. Jeg har kvidd meg litt for hvordan jeg skal nevne det i bloggen, for jeg vil jo gjerne takke. Jakkene er virkelig flotte. Og vi har flere ganger tidligere kjøpt nettopp Reima, særlig de lette dressene til de aller minste, Og sånne finlandshetter eller Balaklava eller hva det nå heter. Og votter har vi handla.
Her prøver jeg å ta litt sånne anonyme bilder, og det ble jo skikkelige gladbilder. Yey!
 
Men så tenker jeg at det er upassende å føyse opp Reima når det har vært så mye skriverier om merkeklær og motepress og sånn. Men skitt au. Jeg står for at jeg synes visse merkeklær er ålreit. Reima har alltid stått for kvalitet, og får du handla når det er salg, gjør man en god handel. Synes nå jeg.

Uansett, takk for flotte klær!

Hva tenker du om klær fra Reima? Oppskrytt? Kvalitet?

20 kommentarer:

 1. her i huset hara både mor og far mange års erfaring fra barnehage noe som gjør at vi er over gjennomsnittet opptatt av påkledning. Den andre merkedebatten ligger på et annet plan enn å bruke klær som er pustende og har vannsøyle. Reima er et av de merkene som er mer enn godkjent hos oss. Så, ja, det er Reimaklær i ungenes skap her.

  SvarSlett
 2. Har kjøpt ytterklær til gutta fra Reima tidligere, og liker klærne deres veldig godt! Det er et godt valg for da vet jeg at gutta holder seg tørre og varme! Sånn sett synes jeg det ofte kan være greit å kjøpe litt dyrere klær og merkeklær til ungene også, spesielt hva angår yttertøy for da er jeg helt sikker på at det er bra!

  God søndag, Pia!

  SvarSlett
 3. Kommer du med Gucci så hadde jeg begynt å lure, men Reima er vel helt innafor. Her i huset er Reima fast inventar sammen med andre merker som vi vet pleier å være gode for barnehagebarn. Fortsatt god søndag :)

  SvarSlett
 4. Er stor forskjell på merkeklær og designerklær i mine øyne...
  Klær som er litt dyrere men som holder barnet varmere, tørrere og har bedre slitestyrke og passform er HELT INNENFOR!! (F.eks Reima, Stormberg, Janus, Nøstebarn)
  At ett skjerf koster 1600,- har ingenting med kvaliteten på skjerfet, men derimot designeren/merket og da syns jeg det blir tåpelig å si at "det er det beste for barnet"..

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker jo sånn som dere som har kommentert her - skjerf for tusen kroner er jo helt meningsløst. Mens kvalitetsmerker er jo greit?

   Slett
 5. Reima er supert - særlig vinterdressene til de minste, de som får dem til å se ut som teletubbies... Så myke og varme og med supergod bevegelighet. Femåringen har en balaklava som han fikk da han var halvannet år. Den har utvidet seg med hodet (OK-så kjøpte jeg den kanskje litt for stor...), og den ser fortsatt like ny ut. Jeg må imidlertid innrømme at jeg helst kjøper Reima på salg - prisene ER stive - selv om det er kvalitet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, jeg handler stort sett Reimaklær på salg.

   Slett
 6. Jeg har alltid kjøpt vintedress fra Coop til Krølle, i fjor kjøpte mormora Reima, og for første gang i vinterdresslivet vårt så gikk dressen i oppløsning nederst på beina. Så jeg er ikke overbevist, for å si det sånn! Men fine å se på er de jo :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det varierer jo veldig hva som blir best i test - vi har hatt dresser fra Coop og andre butikker også, og vært fornøyd med mye.

   Slett
 7. Vi har arvet flere Reima-dresser og kan ettertrykkelig skrive under på kvaliteten. Når vi har tre unger som helst skal bruke i tur og orden begynner prisen å bli både tålig og forsvarlig på slike merkeklær. Måtte smile av det første bildet ditt, de stakkars ungene så ut som de var fersket i noe virkelig galt :) Jeg river meg forøvrig ikke så veldig i håret av designerklær heller. Jeg ville aldri brukt 1000 kr på et skjerf, men om andre ønsker det så live and let live, det er mange viktigere kamper å kjempe før den blir en fanesak hos meg. Antakeligvis :) Gratulerer med finfine jakker!

  SvarSlett
 8. Vi er glade i Reima her også!
  Det er forskjell på å bruke 1000 kroner på en vinterdress som skal tåle alt og en kaninlue som bare skal se pen ut (og som man helst skal bruke minst mulig).

  SvarSlett
 9. Reima er helt supert det, der handler det jo om kvalitet og om å holde seg varm og tørr.
  Når det gjelder merker som Reima, Janus osv. handler man merkevaren fordi man vet at man får kvalitet, ikke fordi det er dyrt eller hipt eller kult.
  Gucci smokker til en baby er noe helt annet, jeg tviler nemlig sterkt på at Gucci lager bedre smokker enn det feks. Mam eller Avent gjør..

  SvarSlett
 10. Reima er topp! God kvalitet, funksjonelt og passer norsk klima. Litt dyrere enn jeg skulle ønske, men jeg har kjøpt alle våre Reimadresser på finn.no til rundt 500-lappen, og med så god kvalitet er bruktkjøp gull! Fin dag til deg :-)

  SvarSlett
 11. Vi kjøpte også noen dresser fra Reima, men gjett om vi har stått i kø for å handle på salg også. Men det året en av billigkjedene slo alle dyre dresser ned i støvlene på alle best i test-kåringer, ja da handlet vi jo den billige.
  Det er forskjell på å bruke penger på kvalitet og på designer labels.

  SvarSlett
 12. Når man sier merkeklær tenker jeg på nettopp designer labels a la gucci og Marc Jacobs, men også merker av typen Lindeberg,Peak Performance, Ugg osv. Det springende punkt for meg er nettopp at du betaler ekstra for logoen, ikke for at du får noe bedre.

  SvarSlett
 13. Dette sier nok mye om mitt forhold til merkeklær, for jeg har aldri hørt om Reima.... :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Men NÅ har du hørt om det;)

   Slett
 14. Har ikke brukt Reimaklær til ungene mine, men det er vel mest fordi jeg ikke visste om det da de var små for lenge siden :-) Merkedebatten handler om helt andre ting enn dette - veldig enig med første kommentar : -)

  Ha det godt

  SvarSlett
 15. Husker fra barnehagen at alle ungene måtte skifte til tørre klær da de kom inn, bortsett fra poden min som var like tørr under sin Reimadress. Super kvalitet!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails