tirsdag 21. januar 2014

Men i alle dager?!

"Få mobilen!" har jeg med jevne mellomrom skreket her hjemme på kveldstid. Jeg har nemlig prøvd å ta bilde av en reklamefilm som støtt og stadig ruller over skjermen.

Nå har jeg gitt opp fotograferinga, og har heller tatt skjermdump fra Star Tours reklamefilm. For jeg trenger bilder til dette innlegget.

Okei. Her begynner innlegget:

Familielykke. Vakker mor, kjekk og livlig far og tre bedårende barn. Hun i blått kan jo være en slags sister wife, eller ei elskerinne, men jeg antar at hun er en slags svigermor. Hvis det er tilfelle, ble hun vel mor i tolvårsalderen, men skitt au. Du har uansett alle elementer du trenger for å skape lykke - sol, strand, glade mennesker, litt dans og sang.

Men HEY! Hva spotter mine guldbruna øgon?
Vakker mor mister både munn og mæle (men ikke barn).
Hun kan faktisk ikke tro det hun er vitne til.

Det er Rod! Selveste Rod Stewart!
Og det er dette jeg gjerne vil blogge om, for hvorfor i huleste skal de putte inn Rod i denne settingen? Alt var da perfekt?!
Rod, lissom?
Why??!
Rod, den vesle skøyeren, titter skjelmsk bort på den kjekke faren, som ikke har oppdaga Rod ennå! Nå er vi midt inne i reklamesnuttens spenningstopp!
Familiefaren shower og holder på, foran sin vakre kone, de tre kidsa og ho som antageligvis er mora hans. Familiefaren skal straks få seg litt av en overraskelse!
O! M! G! Erre muuulig?! Det er Rod!
Familiefaren er i ekstase! Lykkerus!

Jeg tror ikke han skjønner hva som egentlig skjer! Det er liksom helt uvirkelig!

Rod, den gamle gubben på snart 70, blunker småfrekt til den vakre, unge mora på knapt 30. Gjett om hun er sjarmert, a!

Snakker vi lunsj?, sier nok Rod. Til seg sjæl. For han må videre. Kan ikke stå der i solsteiken og småpludre. Han tusler videre, langs stranda. Ikledd både hvit skjorte og hvit vest.

Familien står målløse tilbake. Lite hadde de ant at dette skulle bli en uforglemmelig ferie. Det var selveste Rod! Dette kommer de til å leve lenge på.
Og så ender filmen med at mor og far ømt omfavner hverandre, for møtet med Rod ble den ekstra piffen forholdet trengte.


Hadde jeg hatt ferie og vært så heldig at jeg hadde vandret lykkelig på ei strand med familien min, ville jeg vel ikke at Rod Stewart skulle blande seg inn?! Hvor har de fått den ideen fra, forresten? Spørreundersøkelser? "Hvilken kjendis skulle du ønske hadde kommet tilfeldig tuslende forbi dere på stranda?" Jeg nekter å tro at så veldig mange har svart Rod Stewart! Okei, hvis det var sånn flervalgsoppgave og man kun kunne velge mellom A) Dan Børge Aakerø  B) Charter-Svein eller C ) Rod Stewart kunne man jo ha skjønt det. Men fritt valg fra øverste hylle? Rod? I don't think so.

Jeg hadde faktisk ikke brydd meg hvis jeg hadde sett Rod Stewart på ei strand et eller annet sted. Hadde knapt giddi å smugfotografere ham med mobilen. Men det er kanskje bare meg? Er det Rod dere mest ønsker dere når dere drar på ferie?

(Og når vi først er inne på random kjendiser på ei øde strand - sjekk hvem Pia på femten møtte en gang i tida! Der kunne vi snakke ekstase!)

20 kommentarer:

 1. Ha ha ha, du har et poeng. Jeg har fått med meg denne reklamen mange ganger, Det vil si, jeg har ikke sett storyen, annet enn at jeg har fått med meg at Rod er med, men jeg har heller hengt meg opp i låta og tralla med......Og lurt på hvorfor de har brukt en Elton John låt.....Var ikke noen av Rods bra nok. Men ok, Do ya think I'm sexy, ville kanskje ikke passa helt inn i den reklamen....eller kanskje det var akkurat det den hadde gjort?!

  SvarSlett
 2. Haha! Vi har hengt oss opp i det samme, og hvorfor i alle dager drar han en Elton John-låt? Strengt tatt vet jeg ikke om jeg hadde kjent igjen Rod om han kom tuslende på stranda, men han hadde vel ikke kjent igjen meg heller.

  SvarSlett
 3. Har ledd av det samme her hjemme. De sydenreklamene er veldig kunstige - det er en annen reklame med ei bestemor som hiver et lite barn uti bassenget - tenker hver gang at jeg aldri har sett noen eldre dame gjøre det… Alt virker så veldig icenesatt :)

  SvarSlett
 4. Hadde vært mye bedre med Morten Harket ja !

  SvarSlett
 5. Jeg er veldig glad for at du la til oppklarende tekst her, for jeg skal innrømme en lettere forvirrelse og påfølgende hodekløing ;D Men nå skjønner jeg jo! Og tydligvis har noen med høy stilling i Star Tour, eller i reklamebyrået.. et eldgammelt og uforgjengelig crush på Stewart.. Noe annet kan det ikke være!!

  SvarSlett
 6. Jeg likte det mye bedre da Mads Mikkelsen steg opp av vannet i samme type reklame for et par-tre år siden. Da booket jeg sporenstreks ferie til Hellas. På grunn av Rod drar jeg nok ingensteder...

  SvarSlett
 7. jepp! min tanke også, fullt ut ;) Reklamer er av og til helt rævva... men de fikk oppmerksomheten din, da! ;)

  SvarSlett
 8. Hehehe, nope, valget fra øverste hylle ville nok ikke falt på Rod!!

  SvarSlett
 9. Ingenting kan matche Mads Mikkelsen. Sorry Rod...

  SvarSlett
 10. Hvem er Rod??

  OK, jeg har hørt navnet (og tror han er kjent for å synge?), men hadde jo aaaaaaaldri visst at det var ham om jeg traff ham! Er helt elendig på kjendiser, enda mer elendig på å kjenne igjen ansiktene deres!

  SvarSlett
 11. Skjønner veldig godt hva du mener :-) Hadde nok ikke ønska Rod jeg heller - har MANGE som kommer langt foran på lista ;-) Og så selveste Morten da du ;-)

  Ha det godt

  SvarSlett
 12. Hahaha! Eg hadde nok fått hakeslepp og saudestir om eg traff på Rod, ja! Men eg likar jo slike gamle rockarar. Hadde vel dånt om eg traff Mick Jagger ;))

  SvarSlett
 13. Haha, har tenkt tanken selv også! Jeg hilste riktignok på Rod da jeg var 16, og han sa at jeg var "very beautiful". Det sier han sikkert ikke til noen andre jenter han hilser på, så de ordene har jeg tatt til meg ;)

  SvarSlett
 14. He, he, he....og der fikk denne reklamefilmen ett helt annet "innhold" der den ruller over skjermen. 😊😊

  SvarSlett
 15. Hahaha, jeg tenkte akkurat det samme da jeg så det. Rod liksom?? WTF?

  SvarSlett
  Svar
  1. Og tommel opp for Harket, det er kjendispoeng det! :D

   Slett
 16. Og jeg som trodde det var låta til Rod og trodde jeg skjønte noe som ikke alle andre hadde skjønt, jeg må lese meg opp på musikkhistorie skjønner jeg.... :pPPpp

  SvarSlett
 17. hahahaha, du skriver så fantastisk, jeg flirer meg ihjel. Hadde vel ikke brydd meg døyten om Rod Stewart var på stranden, men Damon fra Vampire Diaries derimot *sikle* , eller vet ikke helt om jeg ville han skulle sett meg i bikini hihihi. en god helg til deg Pia. klem Helen

  SvarSlett
 18. Morsomt! Jeg har tenkt akkurat det samme. Og så blir det jo enda mer meningsløst av at det ikke er hans sang en gang. Jeg innrømmer (noe motvillig) at jeg har Rod Stewarts gamle hit "Sailing" på en singelplate et sted, men han var ikke akkurat en av dem jeg hadde bilder av på veggen på jenterommet for å si et sånn. Med Elton John (iført et av sine karakteristiske brillepar) i Rods rolle kunne filmen blitt humoristisk. Men jeg kunne jo ha tenkt meg Johny Depp i rollen, da....

  SvarSlett
 19. Hahahaha, helt fantastisk!! Første som slo meg også; why? why, why, why?? Rod Stewart? Jeg vet ikke helt jeg, hvem som helst hadde vel vært bedre…

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails