onsdag 1. januar 2014

Hva gleder du deg til?

Folk fylles med floskler ved inngangen til et nytt år. Mange har planer, nyttårsforsetter og ambisjoner om store endringer på et eller annet felt.

Jeg synes 2013 var et bra år. Jeg regner med at også 2014 vil inneholde bekymringer, krangling, glede, overraskelser, frustrasjoner, kjefting, stress, opplevelser, stolthet, latter, tøysing, irritasjon og det som jeg anser som lykke, nemlig et vanlig, velfungerende liv.

Bilde lånt fra cocolapinedesign
 
Jeg ønsker å fortsette å ha det sånn som vi har det. Man kan jo aldri vite hva dagene foran oss vil bringe, men jeg har allerede flere hendelser jeg gleder meg til.

I løpet av 2014:
 • skal vi arrangere vår aller første konfirmasjon. (som jeg tar ganske lett på, men det er kanskje feil av meg?)
 • får vi nok en ungdomsskoleelev
 • skal vi på mange konserter og fotballkamper for å se og høre gutta våre
 • skal vi på en super ferietur

Ok, det var det jeg kom på akkurat nå. Jeg kutta liksom ut ting som "kjenne små, lubne barnehender rundt halsen", "se kjærligheten lyse i mine kjæres øyne", "føle sola varme på terrassen en herlig maikveld", "se spurven trippe over tunet" osv. (Ikke at det der med spurven hadde gleda meg så veldig, altså)

Har du noe spesielt du gleder deg til i år?

12 kommentarer:

 1. ...spurven trippe over GRUSEN, vel?
  Joda, hverdager er gull.

  SvarSlett
 2. ... til å bli berømt, kanskje...
  Jeg gleder meg i hvertfall til våren! Og til fredager. Og til kveldene. Og til å komme meg ut i skauen så ofte som mulig.
  Godt nyttår!!!!

  SvarSlett
 3. Jeg vet allerede nå at det det skal skje mye gøy her på på gården dette året. Og gøy for meg er gjerne masse gjester. Det skal også dreie seg om hage.

  Du er av dem som kan ta lett på ting, og likevel så blir det hyggelig. Trenger du hjelp/råd osv må du bare komme.

  Vi skal på tur med den lille familien og jeg som alltid har sagt at sydenferie for bleiebarn er tøys, gleder meg.

  Sjokoladen var veldig god. Mange takk.

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg! I år skal jeg begynne å følge med på kjekke blogger igjen!:o)

  SvarSlett
 5. Konfirmasjon ja... Jo, jeg gleder meg vel til den, men jeg VET det blir stress.
  Gleder meg ihvertfall til vinterferie i Alta (lei av å vente på vinteren her!), og så skal vi nok klekke ut et eller flere andre kjekke reisemål også etterhvert.

  SvarSlett
 6. Godt nytt år!
  Her gleder jeg vel mest til å svette, presse, trene og finne treningsgleden ut av det hele!
  Dæven tenke seg til -- helt frivillig utsetter jeg meg for snørr, tårer, svette og sinne... men også masse nye mennesker, glede, samspill og savn... etter de hjemme .... Tenk om jeg kunne tatt med voffsen om ikke annet .. :P Ha et fortreffelig år - og så gleder jeg meg til herlige blogg innlegg fra din blogg :) Leser nok oftere enn jeg skriver ja :)

  SvarSlett
 7. Velkommen til 2014! Året med hverdager og fest. Jeg gleder meg til å gå på ski, til å bruke teaterbillettene vi fikk i julegave og til å være med familien min. Ikke de store tingene, men dog gode øyeblikk! Og det er de som gjør hverdagene gode!

  SvarSlett
 8. Gleder meg veldig til å bli farmor om ikke så lenge :) Og konfirmasjoner er som et koselig familieselskap, ingen grunn til stress :) Bare å glede seg!

  SvarSlett
 9. Gleder meg til å få besøk i slutten av denne måneden, til spa-helg i neste måned og til å få oppleve en ny verdensdel i mars. Teaterbillett klar for april, minst to konserter i løpet av sommeren - jo satser på at dette blir et bra år!

  SvarSlett
 10. Enig med deg - et normalt fungerende familieliv er toppen av lykke :) Og så hadde det vært fint om to-åringen sov litt bedre på nettene i 2014 enn hun gjorde i 2013. Det hadde både mor og far satt pris på.... :) Ellers så observerer jeg at å bestille catering til konfirmasjonen ser ut til å ta bort det meste av stresset... ;) (..og at hver fam som kommer tar med en kake hver eller noe..)

  SvarSlett
 11. Vi skal nyte/overleve dager i nytt hus, det føles veldig bra for nå har vi endelig større plass! Og snart får vi vår første tenåring i hus. Så går det vel slag i slag.

  Jeg må bare spørre når du nevner ferie, siden dere har vært litt avgårde på ferier med sol og varme og alle ungene; har du noen tips? Som passer for storfamilien uten at vi blir ruinert. Vi burde kanskje begynt å spare i 2010, men har vært litt annet opp gjennom, ehe.
  Uansett, godt nytt år til dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm, det kommer jo litt an på hva slags ferie dere er ute etter... Skal dere på chartertur, er det jo visse land som er billigere enn andre (Tyrkia, for eksempel). Ellers blir det jo å saumfare Norwegian eller andre flyselskaper etter billige reiser, og søke etter leilighet på det stedet dere reiser til. Vi liker Portugal, Hellas. Thailand er jo flott og billig, men lang flytur.

   Slett

Related Posts with Thumbnails