torsdag 23. januar 2014

Forsidepike?

Ikke at jeg er snurt eller noe, altså, men det er jo veldig merkelig at det ikke er jeg som pryder forsiden til den nye mammaboka. Jeg er faktisk den typiske forsidepiken, og grunnen til at jeg begynte å blogge, var nettopp det at jeg gjerne ville fram og opp.

Nå har jo Susanne Kaluza et vinnende vesen, og det har kanskje ikke jeg. Men det finnes da så mange hjelpemidler! På mobilen min har jeg en app som heter Perfect365, og den hjelper deg med den siste, lille finpussen.

Her har jeg kjapt laget noen utkast over portrettbilder av meg som gjerne kunne ha prydet forsiden til ei bok. Nå forstår jeg at den mammarådboka alt er inne til trykk, men omslaget burde det vel kunne gå an å endre litt på?
Siden jeg elsker quizer, har jeg lagt inn en ganske vrien nøtt her - på et av bildene er jeg faktisk helt usminka og vanlig - klarer du å se hvilket? Gjett i vei!

17 kommentarer:

 1. ha, ha hvor finner du alt :) jeg tipper på tre, men har det riktige svaret på tunga.

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Facepalm! NEI! Du har da sett meg i virkeligheten! Se nøyere på bildene - så vanskelig er det vel ikke?

   Slett
 3. Håret på nr. 2 er et dead giveaway spør du meg.

  Det jeg lurer på ifm. dette er hvorfor man kaller seg "mammablogger"? Er det fordi man automatisk blir det hvis man er mamma og blogger? Jeg liker egentlig best å bare være "blogger". Ikke fordi jeg har noe imot å være mamma, men det er noe i meg som striker og jeg vet ikke hva. Noen innsikt her fra deg, o vise Pia?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, har lurt på det samme. Jeg har liksom havna i kategorien "mammablogger" selv om jeg ikke helt føler at jeg passer der, Tror mammablogger er en som blogger og har barn. Kan ikke være noe mer avansert enn det?

   Slett
  2. Sukk.. Så da er jeg altså dømt til å være mammablogger resten av livet. Nesten som å være "gift", minus muligheten for skilsmisse..

   Slett
 4. Innmari vanskelig quiz....
  Ps! På stranda ville jeg helst møtt Aragorn. Men da ville jeg helst vært på stranda alene....
  Ellen :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg når det gjelder Aragorn...sukk...!!

   Slett
 5. Du har i hvertfall noen gode forslag hvis du en gang har lyst på en bakover :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! En bakover er alltid kjærkommen!

   Slett
 6. En makeover, kanskje... ikke bakover....hmmm....herlige stavekontroll.

  SvarSlett
 7. nei den var vrien du.... den klarer ikke jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oeki, jeg skjønner at dette er ble litt for avansert. Skal prøve på noe enklere neste gang. Som f.eks "Fullfør linja : Bæ bæ lille lam, har du noe _ _ _? "

   Slett

Related Posts with Thumbnails