mandag 27. januar 2014

Bli med på boklansering?

Over til noe mer seriøst: Har du lyst til å bli med meg på boklanseringa? Jeg kjenner seriøst ingen av dem som kommer. De er sikkert sånne vennlige som klemmer og koser hverandre mens de sier "Tnåå! Pena! Jeg bare ELSKER bloggen din!" med litt lyse stemmer. Tipser hverandre om hotte neglelakker og snasne outfits. Og poserer erfarent og sympatisk mens kameraene går amok.

Jeg er ikke akkurat en levende smiley. Jeg er mer sånn som står i et hjørne og lager grimaser. Og jeg har knapt negler. Men jeg er vennligsinnet, altså.

Uansett, hvis du har lyst til å komme, enten for å møte selveste Susanne Kaluza, komme deg inn i Aschehougs lokaler på en lovlig måte eller gi meg et klapp på skuldra, så er du hjertelig velkommen.

16 kommentarer:

 1. Hohoho.. ingen levende smiley :) Flirer meg halv i hel.
  Eg skulle gjerne ha klappa deg på skuldra og laga grimaser i lag med deg, men dette skjer jo ikkje akkurat " rundt nåva" frå her eg bur.
  Men ønskjer deg lykke til. Det vert sikkert mange i hjørnet ditt.

  SvarSlett
 2. Sååååå lei for at jeg er noen hundre mil unna og går glipp av dette. Skulle gjerne skult i er hjørne sammen med deg.

  SvarSlett
 3. Jeg kommer selvsagt - når du inviterer. Ikke det at jeg tror du trenger noen å holde i hånda.

  SvarSlett
 4. Jeg er en levende smiley! Men ingen naturlig klemmer. GJETT om jeg skulle fått vært der, er helt på ordentlig grønn av misunnelse, men bor jo ikke akkurat i gangavstand.. :) Jeg tror dere får det kjempefint! :)

  SvarSlett
 5. Tror dette blir en veldig fin kveld jeg, hadde jeg ikke bodd så langt unna så kunne jeg virkelig ha tenkt meg å være der sammen med dere. Lykke til med lanseringen:)

  SvarSlett
 6. Jeg kommer ;) Og jeg er en levende smiley, og klemmer mye, men kan godt ha en deal om å shake hands med avbitte negler istedet! Gleder meg til å hilse på deg. :D Gunn Beate

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne være med om jeg får lov :-) Vet ikke hvor smiley - eller vennligsinnet - jeg er. Men det hadde vært veldig stas! Jeg kan stå for funky negler, i det minste.

  SvarSlett
 8. Kjære vennligsinnede Pia. Jeg bor jo i denne byen faktisk. Jeg tror jeg skal manne, kvinne meg opp til å sende deg en mail :-)

  SvarSlett
 9. Ehm.... Hadde vært moro! Men tror ikke jeg hører til i et lokale fullt av mammabloggere....:P
  Have fun i ditt svette hjørne ;)) stol på deg selv og sarkasmen din! Du er kul! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg hører jo heller ikke til i et lokale fullt av mammabloggere! Men trur det kommer noen vanlige mennesker også, så det er vel bare å slenge seg med? Mange av dere lesere har jo den fordelen at ingen aner hvem dere er - dere kan jo bare snoke rundt. Mens jeg må kanskje stå og smile stivt.

   Slett
 10. Lykke til med boklanseringen! Skulle gjerne vært der!

  Og tusen takk for hyggelig besøk! Kjekt å se dere igjen hele gjengen:-)

  SvarSlett
 11. Jammen glamorøst å bo i Oslo, ass. Skulle gjerne vært med selv om jeg verken kjenner deg eller noen av de andre (eller har jeg lest nok av bloggen din nå til at vi kan være "bloggvenner"? Hva er egentlig en "bloggvenn"..) Uansett, lykke til, you'll be the life of the party!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke helt hva en bloggvenn er. Du kan vel komme?

   Slett
 12. Trodde det var DU som skulle gi ut bok, jeg. Bønnabok!!
  Når kommer den forresten?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er jo på en måte med og gir ut denne boka - første kapittelet er mitt:)

   Slett
 13. Trodde det var DU som skulle gi ut bok, jeg. Bønnabok!!
  Når kommer den forresten?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails