søndag 8. desember 2013

Vinnervalg

Muttern synes jo dette med blogging er veldig spennende. Og hun ble i ekstase da jeg sa at hun kunne bli med og velge en vinner av Coop-gavekortet.

Vi plukket ut noen favoritter. Muttern har medfølelse for pensjonister, men det er ikke lett for meg å vite hvem av mine blogglesere som havner i den kategorien. Hun plukka også ut noen som ønsket seg ulltøy, for det synes hun er noe veldig fornuftig å bruke pengene på. Og så likte vi jo dem som ville bruke litt penger på andre.
Her slår mamma og jeg til med stein, saks, papir for å kåre en vinner. Jeg er den med det ikke helt velgredde håret og hettegenser fra Cubus.
 
Vi endte opp med Gro som har et helt korps å fø på. (Men bruk litt på deg sjøl, og!)
Hvis du ikke vant, må du ikke ta det ille opp, bli deprimert eller uvel. Jeg har et lotteri til på tapeten. (Det betyr at det kommer et lotteri til ganske snart. Vi har jo knapt tapet i huset)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk! Ikke er jeg pensjonist og ikke pleier jeg å vinne, så det var stas! Da blir det julegodt på alle 33 flinkeste korpsmusikantene :-)

  SvarSlett
 2. Hi, hi. Jeg viste meg som en stor egoist og ville ha noe til meg selv :-)
  Ikke så ofte jeg unner meg selv noe slikt, så DERFOR! Når det først kunne komme en slik gave utenfor budsjettet... Men helt greit :-) Gratulerer så mye til vinneren, som jeg skjønner skal dele gaven (premien) med mange. Superflott!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt greit å ønske noe til seg sjøl, altså! Som regel trekker jeg helt tilfeldig. Men nå er mora mi her, og hun ville liksom være med og plukke ut noen. SÅ da gikk det slik. Skulle gjerne ha delt ut gavekort til alle:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails