fredag 20. desember 2013

Roligere dager i sikte

"Åh, nå hadde det vært nydelig med et døgn på glattcelle!" sier mannen min til meg. Og jeg trekker venstre munnvik oppover og tenker "koko!". Men jeg skjønner jo hva han mener. Et døgn med en madrass og ellers helt stille og rolig. Det frister, det.

Nå kan hele gjengen se fram mot noen fridager. Om de blir så rolige, vet jeg ikke, men det blir adskillig lavere tempo enn ellers i hverdagen. Jeg gleder meg!
En slags baklengs selfie, tatt tidligere i dag.
Jeg klarer jo ikke å se de tallene jeg har skrevet på bildet, men jeg skal prøve å kommentere:
1) Fotografen. Som da sitter i sofaen og knipser bilder med mobilen bak sitt eget hode. Helt vanlig fredagssyssel. Håret ser grålig ut på grunn av blitzen - tro ikke noe annet!
2) En sønn som sitter med en ipad og ler høyt av et eller annet.
3) En sønn som skriver ord baklengs som han senere skal lese inn på mobilen
4) En sønn som leker med en nykastrert katt mens han venter på noen som vil bli med på slåsskamp
5) Ei datter som lurer på om jeg ikke kan komme og slåss på det røde, runde teppet.
6) En far som later som om han ser på Ronja Røverdatter på tv, men egentlig prøver han å sove.
 
Har du noen rolige dager foran deg?
Ha en fredelig fredag!

10 kommentarer:

 1. Her ser vi også frem til rolige dager! Eller hvertfall MORGENER uten stress! Det blir deilig :)
  Og glattcelle høres faktisk ikke så gæli ut det heller ;-)

  SvarSlett
 2. Ha ha, nå har ikke vi noen erfaring med glattcelle, men vi satt faktisk noen minutter og fablet om alt en glattcelle kunne tilby oss...

  SvarSlett
 3. Glattcelle, ja? Der sa du det! Eller mannen da. På en glattcelle kunne nok julefreden ha senket seg, tenker jeg! Her? Not so much. Men det blir bedre. Snart, snart blir det roligere dager. God førjulshelg til deg og dine, Pia! :-)

  SvarSlett
 4. Ulempen med glattceller er at de er kalde....eller, det TROR jeg i alle fall. Har ingen erfaring.

  SvarSlett
 5. Jo, håper på litt ro nå. Trenger det. Særlig ungene er så slitne nå. Godt å ha fri, fri fra frister og lekser og alt sånt. Men vi har jo litt vi skal ordne allikevel, da... ser jeg...

  SvarSlett
 6. Haha, jeg drømmer innimellom om et par dager på isolat…du vet, sånn hvor de andre er på utsiden av en glassvegg og vinker til meg. Jge skal selvsagt være bevisst og relativt oppegående, ha overskudd til å lese, se på tv og brodere. Men få mat servert, ikke kunne snakke med noen og rett og slett være isolert ( grunnet en udefinerbar lidelse som ikke gir synlige eller varige plager, annet enn brått og heldig vekttap).

  SvarSlett
 7. Nei, det kan jeg ikke si. Samma det, en får da det en får servert!

  SvarSlett
 8. Ja, det her kan jeg kommentere, men ikke her. Får ta det en gang muntlig, hehe!

  SvarSlett
 9. Vi har barnevakt i kveld, kun for å sove en hel natt. Her har alle vært syke og hanglete siden 20. O jul med din glede. ;) Men det ble rolige dager da. :P

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails