tirsdag 3. desember 2013

Pias verden i Zoo Paynes stil

Det er fascinerende å se hvordan dine egne kan bli portrettert av andre. Jeg har lenge vært betatt av Marias bilder. I bloggen Zoo Payne legger hun ut stemningsfulle, ujålete og ekte bilder.
Hun har vært hjemme hos oss og fotografert, og jeg synes det er stas å se alle bildene hun har tatt. Der jeg tar tullebilder eller glade bilder, får Marias bilder et mer seriøst, kunstnerisk og til tider nesten dystert uttrykk.
Jeg er veldig glad for at hun har tatt disse bildene av ungene mine hjemme hos oss. Jeg får lyst til å legge ut et tresifret antall bilder, men det blir vel litt voldsomt. Jeg deler noen. Så får jeg heller spe på med flere bilder etter hvert.

 
Hun tok noen gladere bilder også, men de sparer jeg til et annet innlegg:)
 
Ha en fortsatt fin tirsdag!


8 kommentarer:

 1. Så flotte bildet! Jeg elsker også bildene til Maria, de er nydelige!

  SvarSlett
 2. Woooooow:) Jeg er helt utrolig imponert. Visst har du flotte barn, men disse bildene var det virkelig noe flott og spesielt med <3 Skulle ønske den dama kom hjem til meg og tok noen bilder, skulle nesten ha tapetsert alle veggene våre med de jeg da <3

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder - fint at de er ulike og avspeiler de ulike personlighetene :)

  SvarSlett
 4. Gode bilder, - gode bilder! Det motiverer meg til å ta familiebiler

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails