lørdag 28. desember 2013

Gode dager

Her begynte jeg faktisk seriøst å skrive "Fiineste julekjolen fra Ingrid Riddervold" men da jeg begynte å fundere over hvordan man fikk inn hjerter var det akkurat som jeg brått våknet fra lykkebloggebobla og ble meg sjøl igjen. Ingen fiiineste i denne bloggen. Ingen hjerter heller. Gud forby.
 
Men for eksempel "Julekjolen henges bort!" kan jeg jo skrive? Da skriver jeg det:
 
 Julekjolen henges bort!

 Noen i familien har blitt veldig hekta på gaver, og her pakkes det meste inn, lapper skrives, og det forventes stor jubel når vi får åpne en blyant inni en gul lapp eller en halvspist smultring inni en krøllete serviett.
 Godteskålene renskes raskt. Bortsett fra den med de Angry Birds-lakrisene. De varer nok helt til påske.
 
Nå skal jeg faktisk kose meg med litt jule-Stratos og noe brunt i koppen. (Nei, ikke en Bruichladdich eller Bunnahabhain eller hva nå disse whiskyene heter. Jeg tenker mer på Pepsi Max. Men det skurrer liksom litt å nevne Stratos og Pepsi Max i samme setningen)
 
Håper du også har gode juledager!

8 kommentarer:

 1. Nyt juledagen med Stratos, Pepsi og borthengte julekjoler. Deilig med fri og tid.

  SvarSlett
 2. Jeg forsto ikke helt om det var vesla eller katten som var helt i hundre for julegaver ;)

  God Jul og Godt Nytt år :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, det var faktisk begge;) Men det er vesla som er ivrig med innpakking. God jul og godt nytt år til deg, og!

   Slett
 3. Søt kjole - Ingrid Riddervold syr masse flott som jeg liker godt :)
  Deilig med mye familietid.
  Det med at alt skal pakkes inn, høres veldig kjent ut - vi "sliter" med det samme her hjemme :)

  SvarSlett
 4. Pepsi Max passer til alt. Nuff said. :)

  SvarSlett
 5. Haha du skriver så bra! Julekjolen var skikkelig fin da, lykkeboble eller ei ;) Stratos og pepsi max er en perfekt kompinasjon, nyt :)

  SvarSlett
 6. Deilig med juleferie ja! Og fin kjole :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails