fredag 29. november 2013

Julepynt. Del 5

Det er ikke bare fargerikt som tiltrekker meg. I forrige julepyntinnlegg fant jeg en grå favoritt, og her kommer nok en fargeløs en.

Ferm Livings julekalender i svart og hvitt var jo utrolig stilig! Det er praktisk med sånne kalendre med små lommer som du bare kan putte et eller annet smått oppi. Den varianten kjører vi her i huset. Jeg gidder ikke å sitte og pakke inn masse dill. Eller dall. Her blir det en liten godbit i hver lomme, tenker jeg. (Og med godbit mener jeg da noe godteri. Burde vel løyet og sagt tørket frukt og mandler, for å være et godt forbilde. Men skal nok raide Nille i morra på jakt etter småsjokolader og en og annen slikkepinne.)

Heldigvis har vi allerede en kalender, ellers hadde jeg blitt frista til å kjøpe denne, og heldigvis er denne kalenderen utsolgt hos Nord Design, der jeg har rappa bildet fra.
Mens vi er inne på Ferm Living - denne juletrematta var også kul. Men vi har juletrematte også, og trenger strengt tatt ikke flere.
 
 
Har du kalenderen klar? 
 
Hvis Marianne som vant en personlig almanakk ikke melder seg i løpet av dagen, trekker jeg en ny vinner i morra. 


6 kommentarer:

 1. Eskil fikk velge kalender selv,og gikk for Flåklypa sjokoladekalender! Til min samboer Lars har jeg kjøpt en Flax-kalender... Og til meg selv har jeg kjøpt Ferm Living juletreteppet du har bilde av! Hehe :) Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Hva anbefaler du til en to åring da Pia? Gutt altså.du som har tre gutter har vel noen ideer?

  SvarSlett
 3. Duploklosser og duplodyr til 2åringen!

  SvarSlett
 4. Anbefaler Twist-pose... Forresten er det 24 biter i en stor melkesjokolade.

  SvarSlett
 5. Så deilig å se at det fremdeles er noen som holder seg til en bitte liten, billig gave hver dag fram til jul. Nå har jeg lest flere steder om mødre som allerede har brukt tusenvis av kroner på kalendergaver (ei med fire unger hadde brukt 7000 kr). "De får bare noe de har bruk for, og som jeg hadde vært nødt til å kjøpe likevel", er omkvedet. Ei dongribukse en dag, kinobillett en annen, TV-spill en tredje osv. Det er nesten litt "sykt", synes jeg. Hva om dongribuksa eller TV-spillet hadde vært JULEGAVEN?
  Da sønnen min var liten laget jeg adv.kalender til ham. Sånn med filtfigurer og filtlommer til å putte et drops eller en sjokoladebit opp. Den gikk så i arv til første barnebarn. Lillebroren fikk en lignende av meg i fjor. Og nylig sendte bestemor (altså jeg) 48 pakker til å putte oppi lommene. Klistremerker og drops på enkelte dager, annet godteri (noen dager sjokoladenisser) andre dager. Følte meg litt "simpel" da jeg sendte pakkene, men jeg synes det er feil at hver dag fram til 24. des. skal være som en julaften.

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke begynt på kalenderen en gang, men det er greit vi er ikke hjemme i morgen likevel! Vi har kjørt en kombinasjon med sjokoladekalender og puslespillkalender i flere år og det fungerer fint. Jeg bestiller puslespill av egne bilder slik at det er kjent og så pusler vi oss gjennom desember. Når puslespillet er ferdig er det jul, veldig greit:) Kjøper ferdige poser - putter et par puslespillbrikker oppi og henger posene på en ferdig kalender fra Kremmerhuset. I år har vi også prøvd oss på kalenderappen til Vennebyen - den er det store forventninger til.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails