søndag 17. november 2013

Julepynt. Del 4

Nå må jeg komme med noe som er heilnorsk.
Sne Design (Okei, der røyk det heilnorske. Men det er et norsk firma. Eller ei norsk dame. Eller noe sånt) har ei kjempeflott julestrømpe som må bli del fire i julepyntserien.

Nå skal det sies at denne strømpa er grå. Det ser dere vel kanskje også. Men kjekt å påpeke det. Grått er absolutt ikke min favorittfarge. Eller favorittnyanse. Hadde denne strømpa kommet i lilla eller noe annet sprekt, hadde jeg kjøpt den.

Men strømpa er fin, den. Jeg liker det enkle designet. Eller den enkle, naivistiske dekoren. Og nå hørtes jeg plutselig veldig seriøs ut og folk kan lett tro at jeg vet hva jeg snakker om. Så da gir jeg meg. Og lar dere sitte igjen med ei julestrømpe på netthinna.

Ha en god dag.

6 kommentarer:

 1. Fin strømpe, men som du sier.. Litt grå...

  SvarSlett
 2. No verka du ganske proff, ja. :)
  Strømpa var fin den, - og grå!

  SvarSlett
 3. Jeg liker sne design veldig godt, og det bærer nok det nye babyrommet preg av.. Jeg har også kjøpt en slik strømpe, men med rådyr - men så er jeg egentlig ganske glad i grå jeg, da.. :-)

  SvarSlett
 4. Jeg liker grått veldig godt, men tror nok julestrømpene her blitt litt mer fargerike :) Så - et lite spørsmål til deg om leken i innlegget under: Mine små håpefulle ønsker seg Furby - anbefaler du den, eller kommer jeg til å ønske å stenge den inne i eska ganske raskt? Har forstått at den ikke snakker norsk heller…. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kidsa vil nok digge Furby. Men den er litt masete.... Den snakker ikle norsk, men et slags furbish... vesla mi har hatt mye gøy m Furby og en sånn furby-app på ipaden der du kan mate furby, få den til å danse, mm.
   Pia

   Slett

Related Posts with Thumbnails