fredag 15. november 2013

Bitterrrhet

Min enorme entusiasme over å oppdage at jeg ble nevnt blant sånne kjendiser inne hos FORUT, dalte litt forleden. For det dukka opp nok en FORUT-ambassadør, som skjøv meg litt ned på lista. Jeg synes det så veldig pent ut med meg, Maj Britt Andersen og han derre Håvard Tjora på rekke og rad. Det var flott og veldig estetisk vakkert.

Geirr Lystrup, lissom. Hvorfor skulle han blande seg inn? Og Geirr?  Med to r-er? Hello?!

Hvem blir den neste de klarer å hanke inn, undrer nå jeg? Justin Bieber? Michelle Obama? Eller en tidligere Farmen-deltager? Uansett hvem det blir, frykter jeg at jeg bare er på en vei, og det er den som går nedover. Men en vei er jo bedre enn ingen vei! Så jeg er ikke bitter!

Og har du blitt FORUT-fadder? Hadde ikke det vært litt kjekt, da, sånn i førjulsstria? Vips tar de deg med på studietur. Sammen med Geirrrr. Eller Pia.

Eller a Maj Britt. Som faktisk har bursdag i dag. Her går hun og klimprer og nynner på ei gladlåt.


Sorry at jeg ofte skriver fjasete angående FORUT. Men de har humor, altså! Da vi var i India, hadde vi det gøy. Uten å gå mer i detalj. Men sånn seriøst - FORUT er en traust og solid organisasjon, og man støtter virkelig en god sak ved å bli fadder.

Ha en fredelig fredag!

2 kommentarer:

  1. Geirr Lystrup har vel vært en del av FORUT i en årrekke ;) Jeg synes det er kjekt å høre at de tar inn litt friskt blod, Pia! :-)

    SvarSlett
  2. Jeg liker at du er del av FORUT. Organisasjonen blir i mine øyne enda litt bedrrre med deg på laget :) God helg, flotte dame!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails