søndag 10. november 2013

10 år. Og noen favoritter

Det kan vel kanskje virke som om vi har hele Polarn O Pyrets kolleksjon her i huset. Det er ikke helt riktig. Men en del klær har det blitt.

Vi har plukka ut to favoritter akkurat nå.

Sirkus-klærne er morsomme! Du kan mikse og trikse, og fireåringen elsker å snurre rundt med skjørtet sitt.
Klærne er såpass viltre at det ikke spiller noen rolle om fireåringen setter på seg ulike sokker eller kjører crazy fargemiks. Vår fireåring liker å stå for stajlinga sjøl, og med disse klærne er det jo bare å kjøre på. Alt funker, liksom!
Takk til Florisa som tipsa meg om de hårbånda!
 
En annen favoritt er superundertøyet. Flere av ungene våre mener at all ull klør, derfor er det ålreit med undertøy som er laget av noe annet enn ull. Dette undertøyet er laget av økologisk polyester, faktisk, og det klør ikke.

Siden Polarn O Pyret feirer 10 år i Norge, kjører de 30 -70 % rabatt på ALT i nettbutikken i dag! Store muligheter til å gjøre noen kupp nå før jul.

En del av klærne har vi fått fra Polarn O Pyret, og en del har vi kjøpt sjøl. Sånt er jo viktig å informere om.

Gir du klær i julegave?

8 kommentarer:

 1. Takk for tips! Ja jeg gir klær i julegave :)

  SvarSlett
 2. Jeg gir klær i julegave, men da gjerne med en liten leke ved siden av om barnet er i den alderen at klær er kjedelig. Og jeg synes at vår gutt har mye leker så jeg ønsker meg gjerne klær til han. Vi handler en del polarn o pyret da de har butikk i byen vår. De holder form og farge, noe som gjør at det overlever mer enn et barn, og det er mulig å finne klær som kan brukes på begge kjønn. Det liker vi ....

  SvarSlett
 3. Aww hun er altså så søt! Pop har virkelig fine, gode kvalitets klær :D

  SvarSlett
 4. Åh takk for tips! Ingen hemmelighet at jeg (som du) elsker klærne fra POP, de har jo så mye fint!

  Der har hun fått seg hårbånd ja :) Jeg må nok handle flere slike til jentene for de blir virkelig mye brukt her :)

  SvarSlett
 5. Ja da ble det knipset hjem litt klær til lillegutt som kommer i mars:) Trengte noen klær i str 56:) Og vet at PoP har gode klær.

  SvarSlett
 6. Svar
  1. Er de???? Jeg som er trofast PoP-kunde akkurat som deg også har jeg misset dem?? Jeg må ta en tur i morra :D Perfekt for min rufsete lille jente med masse hår og med et innbitt hat mot hårstrikker og spenner.

   Cathrine

   Slett

Related Posts with Thumbnails