torsdag 3. oktober 2013

Turrapport.

Da vi dro av gårde på høstferie, fikk jeg med meg at folk faktisk kunne bli syke av å se lykke i sosiale medier. Og det passa jo litt dumt sånn for vår del, for vi befant oss på kritthvite strender, lykkelig badende og lett solbrente. Åssen skulle jeg få vridd akkurat Thailand-tur til noe hverdagslig, kranglete, realistisk bak-fasaden-greier?

Jeg klarte det ikke. Jeg kunne jo. Ikke noe problem å fokusere på lang flytur med fire barn, alltid kranglende brødre, myggstikk og sviende saltvann i gnagsår. Isteden for å vise fram øde, vakre strender, kunne jeg kommet med sitater fra ungene som "Her var det jo dritkjedelig!" og "Hvor lenge må vi egentlig være her?". Men jeg tror at hadde jeg vært sånn som bare fokuserte på alt peset det er med å reise, så hadde vi aldri reist. Jeg ønsker ikke å fokusere på det negative bare fordi folk ikke skal bli misunnelige eller føle seg utilstrekkelige.

La meg komme med noen eventyrbilder nå, så lover jeg at det skal bli nok stress, krangling og rot når vi kommer hjem.


12 kommentarer:

 1. Åhr, jeg blir så irritert av det "bak fasaden" - greiene VG driver med! Sitter virkelig voksne folk og pådrar seg depresjoner over vennenes feriebilder på Facebook?? Hvor mange ofre skal vi konstruere i dette landet? BAH!

  But I digress! Nydelige bilder, jeg ble ordentlig misunnelig - men jeg overlever! :D Ha en strålende dag! :)

  SvarSlett
 2. Vi overlever noen vakre bilder, tror jeg, jammen. Så flott!

  SvarSlett
 3. Nyt ferien, varmen og det deilige salte vannet! Har kost meg i Thailand, alltid! Og håper dere hat det like kjekt!
  Nann Karin

  SvarSlett
 4. Ser fantastisk ut :)
  Er ikke lett å reise med barn, men, slik er det :D
  Flotte bilder :D
  God helg :D

  SvarSlett
 5. Jeg blir skikkelig misunnelig :). Men ikke ulykkelig. Not! Jeg er temmelig sikker på at det ikke er din blogg det siktes til. Bloggen din fungerer motsatt. Så kjør i vei med fine bilder fra Thailand.
  Så kan vi drømme oss bort litt.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Den husken der, er det den fra reklamen på TV?
  Da mangle det bare noen bilder av mannen som hiver deg rundt mens du ler lykkelig.
  Ellen :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde nok blitt et nydelig bilde - meg og mannen i badetøy! Not. Turde ikke å sette meg på huska, for å si det sånn..

   Slett
 7. Å, herlig!!!

  Kom over en artikkel i DN i dag som jeg tenkte kunne falle deg i smak - helt i Bønna-stil: http://www.dn.no/talent/article2693490.ece

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, takk for link! Jeg tror jo at jeg overdriver så veldig når jeg skriver disse Bønna-brevene, men så viser det seg at virkeligheten er vel så ille;)

   Slett
 8. Hei, å det er alltid hyggelig å se flott feriebilder. Men hvordan kom dere til Thailand ? Dreamliner ??? Hilsen Hanne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails