fredag 25. oktober 2013

Nordbjørn

I boksen fra Jollyroom var det hverken svineinfluensa eller hjemmelaget musli, men en parkdress! (Kanskje litt dumt med det utropstegnet der, for da virker det som jeg ble innmari overraska over at det var en parkdress. Jeg visste at den var på vei, altså)
Jollyroom skulle få inn noen nye parkdresser fra Nordbjørn, og lurte på om vi ville teste en sånn Nordbjørn-dress. Nå hadde jeg aldri hørt om Nordbjørn, men jeg synes at ord som "teipede sømmer" og særlig "vannsøyle på 3000 mm" høres imponerende og bra ut, så Nordbjørn er sikkert toppers! De er såpass trygge på sitt eget produkt at de har en "100% fornøyd-kunde-garanti" - du kan visst returnere dressen og få pengene tilbake, selv om dressen har vært i bruk. Det er bra!

Og Nordbjørn kom, og Nordbjørn har til nå sett veldig bra ut. Mange reflekser. Ekstra slitesterk i baken og på knærne. Vanntett og vindtett skal den være. Dressen er ikke sånn stiv og tung, og den er romslig og lett å ta på seg.

Ikke har vi fått testa den ute i bitende vind, i minus tjue grader eller på et synkende isflak. Det er kanskje like så greit. Men noen av oss er i hvert fall rustet for vinteren.

Har du vinterklærne klare?

3 kommentarer:

 1. Den var fin!
  Her er vinterklær klare... Vi er så heldig å ha to nieser som er litt eldre enn frøkna her, og som har en veldig kvalitetsbevisst mamma, som vi får arve fra :) Veldig praktisk!

  SvarSlett
 2. Ja da er jeg spent på om 3000mm holder:) Du får si ifra. For det er jo veldig greit med en dress som holder vann ute når barna sitter i våt snø! Trodde vel egentlig at en måtte opp i minst 5000mm jeg da:)

  SvarSlett
 3. Hei hei! Ja, lurer på om det er noen som vil se hvordan dene dresen ser ut etter den korte sesongen vi hadde i 14/15!? Jeg sitter her med en "fille" av en NordBjørn dress. Den er spjæret i hele skrittet, knappene borte og sveisede sommer som er fillete. Jeg er ærlig talt helt fortvilet for denne dressen hadde holdt en sesong til. Dette er første gangen jeg har opplevd en så dårlig dress. Huff...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails