lørdag 26. oktober 2013

Julepynt. Del 2

Jeg tulla ikke da jeg skrev at jeg skal lage en ganske så seriøs føljetong om julepynt. Jeg har selv satt pris på tips som jeg har fått fra andres blogger, så hvorfor kan ikke også jeg få tipse? Det er jo ikke akkurat restylane, sponsede øyenvipper eller annet usømmelig jeg drar fram. Kun rein og skjær uskyldig julepynt.

Her kommer det spennende ANDRE innlegget i føljetongen "Julepynt":
Inne på etsy har de mye flott. Med trykk på mye. Glasstjernene fra noen med det norskklingende navnet Kurt Knudsen var så flotte at jeg faktisk måtte bestille noen. Og vips, det gjorde jeg jammen. Og vips, så ligger de her i et skap. Og vips, så er det sannelig bra at jeg skriver om dem, ellers kommer jeg til å glemme å ta dem fram når jula nærmer seg. (Og vips, dette skulle jeg egentlig ikke fortelle mannen min. Han synes jeg shopper mer enn nok. Men han blir nok fra seg av begeistring når han får se de flotte julestjernene, så det går nok greit.)
Alle bilder er fra Kurt Knudsens etsybutikk.
 
Ha en livlig lørdag!

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails