fredag 4. oktober 2013

Fantastiske nyheter!

Når man befinner seg langt fra hjemlandet, oppstår en stor trang til å følge med på nyhetene. Det kan jo ha skjedd noe viktig der hjemme. Heldigvis er det lett å sjekke nettaviser når man har tilgang til wi-fi. Gjett om gleden sto i taket da vi fikk lese at de blåblå nå vil fjerne forbudet mot proffboksing! Ungene gikk bananas av ren og pur lykke! Selv måtte jeg felle et par tårer. Tenk så mye lettere hverdagen vil bli for mange av oss! Dette var virkelig en gladsak som sikkert vil bli lagt merke til langt utenfor Norges grenser.

Måtte den nye regjeringa fortsette å komme med slike flotte og ikke minst viktige forslag!

Mvh Pia, som nå vurderer å bytte farger her inne i bloggen. Ikke til blått, men til blåblått. Den nye, trendye motefargen.

Blueblue rule!
Så glade ble vi over proffboksingnyheten! Fram med bunader, uniformer og norske flagg!

12 kommentarer:

 1. Ja er det ikke flott? Og du kan få kjøre snøscooter og sånn greie med to hjul i gata også! DET har jeg savna altså!

  SvarSlett
 2. Jeg så det! Det ble nesten for mye for oss å fordøye!

  SvarSlett
 3. Enig med deg, Pia! Fantastiske nyheter! Er så takkemlig for at den nye regjeringa ordner ut de virkelig viktige sakene. Proffboksing, snøscooterkjøring og Segway for the win! Hvem trenger vel fedrekvote, nøytral trosopplæring og retten til å gå til fastlegen for å be om henvisning om noe så vanskelig og ikke minst privat som abort eller hjelp til assistert befruktning?

  SvarSlett
 4. ja jippy!!Heia Cecilie!!!flott blogginnlegg:))

  SvarSlett
 5. Kommentaren min er borte jo. :-S Og det var den beste kommentaren jeg noen gang hadde skrevet. Det er jeg nesten helt overbevist om. så da

  SvarSlett
 6. Haha :) Ja, nå er er jeg spent på fortsettelsen.

  SvarSlett
 7. Hurra, alt moro og ulovlig blir vel lovlig nå!

  SvarSlett
 8. Utrolig flott at den nye regjeringa tar tak i saker som virkelig vil endre livet til oss barnefamiliene. Her er det full jubel for segway :-) Sikkert et glitrende framkomstmiddel for oss som bor i Innlandet uten buss og raskt 6 mnd med snøføre :-) Og hvis ikke det funker, kan vi dra fram snøscooteren - real endring i heimen :-) Så nå kan dere bare sitte der i varmen og være misunnelige på oss i gamlelandet ;-)

  SvarSlett
 9. Ja, man blir ikke så reint lite stolt av å være norsk om dagen!

  SvarSlett
 10. Og nå venter vi på lakrispiper i butikk! En av de aller viktigste politiske sakene, etter proffboksing og fri snøskuterkjøring.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails