søndag 27. oktober 2013

En spontan kompliment

Lørdag. Og kveld. Mor har tvunget alle guttene opp i sofaen i stua, sånn at vi kan være sammen. To sitter på hver sin PC og spiller Minecraft, resten fikler med mobilen. Jeg svipper innom diverse tv-kanaler, og må stoppe for å se på gjengen som har charterfeber. Det er noe med visse program som gjør at man bare må se på det. Og det er noe med visse program som gjør at jeg får veldig åpne øyne.

Midt i en sekvens med rusbrus og dressing, ser jeg at tolvåringen har like åpne øyne som meg. "Mamma! Takk GUD for at du ikke er sånn!" sier han høyt og alvorstynget. Før han går tilbake til Minecraft.

Ser du på Charterfeber? Og hvorfor?

9 kommentarer:

 1. Jeg klarer ikke se på sånne programmer.....Pinlige sykdommer på nrk3 kan være i samme kategori, men siden de ikke er norske så er det på en måte mindre flaut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Altså flaut på deltakernes vegne...der de bretter fram det ene kroppslige fenomenet etter det andre.

   Slett
 2. Jeg ser ikke på Charterfeber. Har aldri sett en eneste episode: Fordi det er dumt og flaut. (ikke sånn artig puteflaut som Helt Perfekt..... men bare teit og flaut)

  SvarSlett
 3. Ser ikkje på, men dersom eg tilfeldigvis sveiper innom så vert eg av og til sittande med hakaslepp og store auger..Flaut, ja!

  SvarSlett
 4. haha, herlige 12-åring. Nå må jeg kanskje vurdere å se på programmet.
  Synes generelt at realities er kleine greier. Blir skiftevis veldig flau, sjokkert, you name it! og skynder meg som regel å skifte kanal. Grøss...
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, herlig sweet little thing! Nei, jeg ser ikke på charterfeber, men jeg kunne ha gjort det. Jeg kan kjenne kikkersuget, hehe.

  SvarSlett
 6. Haha.. Jeg klarer ikke å se på sånne programmer. Blir for flaut!!

  SvarSlett
 7. Jeg ser på, selv om det er flaut. Det er noe genialt som heter opptaksfunksjon, som gjør at jeg kan ta opp programmet, og så spoler jeg til de folka jeg synes er festlige. Jeg er også glad du ikke er med (for din egen del) og jeg er glad jeg selv ikke er med. Men elsker at noen er med, slik at jeg kan sitte i min egen sofa og føle at livet mitt er på stell :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails