torsdag 31. oktober 2013

Bønnas Halloween

Hei Else-Beth!

Jeg rakk så vidt å komme hjem etter en avslappende kafétur med herlige venninner før jeg regelrett blir bombardert med telefoner. Nå nekter jeg å ta i mot mer dritt, og ber deg om å ta saken videre.
Det gjelder Bønna. I dag har han gått rundt og bedt om knask slik man gjør når det er Halloween. Får man ikke godterier, har man jo lov til å gjøre et lite knep, slik tradisjonen tilsier. Nå ringer altså flere i nabolaget til meg og klager over ugagn de mener Bønna har utført! Men hadde de gitt ham godterier, hadde han jo fornøyd gått videre! De velger jo selv om det skal bli knask eller knep?

At assistentlærer Bodil ringer helt hysterisk og skjeller oss ut fordi Bønna har kuttet litt løst og uskyldig på hennes postkasse, synes jeg er uhørt. Dessuten - hva slags menneske lar et lite barn stå ute i mørket med motorsag uten å gripe inn? Hun hørte vel at Bønna startet opp saga, og hun hadde all verdens tid til å gå ut og ta den fra ham og stikke til ham en Stratos.

Vi stiller oss også uforstående til at Bønna skal ha bundet fast en førsteklassing i et tre og kastet egg på ham. Eggeallergien hans er såpass heftig nå at han neppe ville ha valgt egg som kastevåpen. Moren til Sverre sendte melding om at bilen deres var tilgriset med dopapir, men det var jo ikke avføring på papiret! Det var sjokolade! Snakk om å overreagere og krisemaksimere! Sjekk toalettpapiret litt nøyere neste gang, kanskje? Jeg blir helt oppgitt over sånne mennesker, altså!

Jeg lurer på hvor grundig informasjonen om Halloween har vært fra skolens side? De siste ukene har dere sendt med oss all verdens uvesentlige skriv om skolefotograferinger og nettvett og FN-dager og høstturer. Ingenting har vi fått om Halloween!  Hvordan stiller skolen seg til Halloween-feiring? Hvor mye skal man gi? Og hva slags tilstand skal godteriene være i? For en del foreldre hadde det vært greit med klare føringer fra skolen, for det var av ymse kvalitet det som lå i Bønnas sekk, for å si det sånn. Noen hadde bare gitt frukt og kjeks, mens andre hadde gitt smågodt uten emballasje. Dette sender vi i retur i morgen - håper du kan finne ut hvem som har gitt dette uhygieniske klisset, og håper du kan sørge for at Bønna får byttet det i melkesjokolade eller karameller som er forsvarlig innpakket. Store sjokoladeplater fra Nidar eller Freia funker best.

Mvh Pia

P.S: På lørdag hadde vi vårt første julebord med syklubben. På et av utestedene vi var innom, så jeg en av skolens lærere med et glass øl i hånda! Tenkte jeg burde si fra. Melder du fra til rektor?

12 kommentarer:

 1. He he he! Ja du meldte vel fra og sporet opp de med løsvektgodteri og fikk byttet inn i store sjokoladeplater! Ta deg en øl!

  SvarSlett
 2. Oj, godt jeg ikke bor i Bønnas nabolag :)

  SvarSlett
 3. Bønna høres akkurat ut som en slik jeg ville likt å henge med da jeg var barn.

  SvarSlett
 4. Ahhh Bønnainnlegg - ein GOD start på helga!! :D

  SvarSlett
 5. Kjenner at jeg har lyst til å svare Bønnas mamma med STORE BOKSTAVER og fortelle en og annen sannhet...

  SvarSlett
 6. Like fornøyelig å lese om Bønna og bloggen din hver gang!.
  Herlig :-)

  mvh Christina Bjerknes

  SvarSlett
 7. Stakkars Bønna som måtte slite med den store motorsaga alene da....at en lærer kan få seg til å ikke gripe inn :-) Var ingen av Bønnas kaliber innom her i går i alle fall ;-)

  God helg, Pia - takk for latteren :-))

  SvarSlett
 8. Jeg ler så jeg gråter hver gang :-D fantastisk festlig!!

  SvarSlett
 9. Er sååå glad for at Bønna ikke skadet seg på den motorsagen... og at han ikke bor i nabolaget.
  Brilliant som vanlig, Pia.

  SvarSlett
 10. Hahahahahaahha :D Bare beste bloggen :D og beste Bønna :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails