lørdag 14. september 2013

Big Head

Her er noe du kan ønske deg, kjære mann! Et stort hode til å legge myntene dine i! Jeg skjønner at det er vanskelig å åpne glidelåsen i lommeboka for å legge myntene der. Dessuten er som regel lommeboka di full. Dessverre ikke av penger. Du sparer jo på så mange nyttige minibankkvitteringer, bonuskort, binders og små nøkler.
 
Ikke har du plass til så mange mynter i bukselommene dine heller. For der har du flere kvitteringer, snusboks, tykk lommebok med kvitteringer, kort, binders og nøkler. Og så har du nøkler i lommene dine. Og noen handlelister.
 
Derfor legger du som regel myntene dine i bokhylla. Sammen med noen kvitteringer, en tom snusboks og ei pakke Fishermans Friend. Jeg har innsett for lengst at det er sånn. Kan liksom ikke gnåle om det lenger. Da er jeg bare masete og irriterende. Men denne, da, Big Head? (Nå sikter jeg ikke til deg, kjære mann, men denne dingsen som heter Big Head). Jeg blir litt mindre stressa når ting ligger i noe, liksom, i stedet for å flyte fritt.

16 kommentarer:

 1. Ha, ha, den beskrivelsen passer omtrent helt identisk til nordlendingen også.
  Tror jammen jeg skal gi han en sånn i julegave:-)
  Jeg blir gal av alle myntene som ligger og slenger.

  SvarSlett
 2. Enkelt å forsta & morsomt!

  SvarSlett
 3. Her i huset har vi en kjapp femåring som putter alle mynter som ligger mer enn fem sekunder på sparebøssa si...

  SvarSlett
 4. Den var dritkul!
  Tror forøvrig det er et mannesyndrom..
  Gubben her kjøpte seg liten lommebok, men har jo dertil mye mer i lommene - så poenget falt litt bort, men men..

  SvarSlett
 5. Å himmel, her har vi samme greia. Oppå bokhylla, eller bardisken. Tyggis, småpenger, kvitteringer, bilnøkler, skruer og meterstokker. Bighead blir for liten.

  SvarSlett
 6. Cool! Finst det ein dings som samlar på sokkar også? ;)

  SvarSlett
 7. Ja hva er det med menn og mynter egentlig? :)

  SvarSlett
 8. Den der var..... spesiell. :-D For å være ærlig vil jeg heller finne litt mynter her og der enn å se på den tingen der. Finneren er vinneren, ikke sant? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, alle kan ikke like en Big Head! (Skjønner det...;) Men poenget var liksom å få samla alle de smådingsene på et sted. Her flyter jo alt rundt. Og finneren er vinneren - jeg tar de myntene jeg ser;)

   Slett
 9. Haha! Tviler på at det hadde funka her, sjølv om det stod ein i gangen, ein på badet, ein på kjøkkenet, eit par i stua og gjerne ein på soverommet. Typisk mannfolk!!

  SvarSlett
 10. Artig! Dingsen også - men mest det der med å legge småpenger (og alt annet i lommene) i bokhylla, vinduskarmen, bordet, ... mannen min gjør også det. ;) Han får IKKE enda en dings å legge småtingene i, for han fyller dem bare opp - og når de er fulle legger han småtteriet i ... ja, - bokhylla. Hi hi! :D God uke!

  SvarSlett
 11. Haha, den var søt:) Jeg har en mann som samler på dingser til å ha smådingser oppi. Som tomme syltetøyglass, honningbokser, sursildbokser, yoghurtbegre(viss de har lokk :P)Hver gang jeg spør hva han skal med den tomme boksen får jeg til svar "ha noe oppi den" :P . Så vi har masse syltetøyglass stående rundt med småmynter i, ville heller hatt det hodet der:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails