fredag 9. august 2013

Test! Og fryktelig resultat

Noen ganger tar jeg sånne tester. Du vet, sånne saklige tester med spørsmål om du liker

A) fårikål
B) hamburger
eller
C) sushi

best, og vips får du vite om du burde bli tannpleier eller advokat.

Ofte blir det jo veldig bra resultater, særlig hvis jeg tar den samme testen et par ganger og endrer litt på svarene. Jeg liker sånn "Du er over gjennomsnittet intelligent, og har en sprudlende personlighet!" eller "Wow! 20 av 20 rette! Grammatikk har du peil på!".

Så skulle jeg ta en som skulle vise din mentale alder. Jeg så at noen av mine jevnaldrende la ut resultatene sine på facebook - "Du er 18 år, kul og morsom!" og "Du er 22 år, vital og full av liv!" Dette kom jeg sikkert til å toppe, tenkte jeg, svarte ærlig på alle spørsmål og forventet svar som "Du er 16 år, syyykt ung, kul og hipp!"

Så fikk jeg "Du er 50 år, snill og koselig!"

Møkkatest.

Hvem finner på sånt ræl?

9 kommentarer:

 1. Dette må da være en utrolig teit test!

  SvarSlett
 2. Teite testen, vet ikke hva den snakker om!

  SvarSlett
 3. Juhuu:))...Ikke farlig for meg som alltid skårer under alder :)) Herlig som alltid du! Nyt helga som den koselige og gjennomtenkte og intelligente og sprudlende personligheten du er!!

  SvarSlett
 4. Hahaha! Det er eit sjokk å bli 50, anten du vert det slik eller slik.
  Likar slike testar, men det er fordi eg alltid kjem langt under 50.

  SvarSlett
 5. Værre ville det vært om konklusjonen ble: Du er femti, full av vorter og bart. Sett deg på taket og la kråkene ta deg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails