mandag 19. august 2013

Spørsmålsrunde


Hvor lenge skal du egentlig holde på med denne blogginga?
 • Ja, si det. Jeg hadde jo ikke trodd jeg skulle holde på så lenge. Jeg har skrevet et avskjedsinnlegg som jeg har liggende, men får meg liksom ikke til å slutte helt. Kanskje jeg etter hvert lar bloggen svinne hen? Jeg vet faktisk ikke hvor lenge man skal holde det gående.

Hvor mye får du i reklameinntekter?
 • Ingenting.

Ja, men sånne blogglotterier og sånt, du får vel betalt for dem?
 • He he, nei, det er ikke mer enn det jeg skriver - jeg får gi bort noe til andre. Kanskje får jeg et produkt sjøl også.

Jeg ser at du litt skjuler ansiktene til ungene dine i de siste innleggene dine - har du endelig tatt til fornuft og prøver å skåne dem nå?
 • Nei, da, det er bare tilfeldig at bildene ble sånn. Jeg er ikke redd for å legge fram noen bilder i ny og ne. Jeg kobler ikke navn til bildene, og jeg mener sjøl at jeg legger ut ganske spiselige bilder. Det nettvettgreiene har hengt over meg siden jeg begynte å blogge - jeg føler meg trygg på den stien jeg har valgt.

Hvorfor skriver du ikke mer om Bønna?
 • Jeg kommer nok til å skrive mer om Bønna, men tenker at det blir for mye av det gode å pøse ut med Bønna-innlegg konstant. Det kan lett bli repetisjon, synes jeg, og det er kjedelig å skrive. Sikkert å lese også.

Er du utdanna lærer?
 • Jepp. Eller adjunkt med opprykk som det så enkelt og flott heter.

Du kan da ikke drive og skrive sånne krenkende innlegg hvis du er lærer i grunnskolen! Hva hvis elevene dine eller foreldre føler seg truffet?!!
 • Jeg har voksne elever. Jeg hadde nok ikke skrevet om Bønnaer hvis jeg hadde jobba i grunnskolen.

Synes du ikke at du henger ut en svak elevgruppe ved å skrive disse innleggene om Bønna?
 • Jeg mener ikke å henge ut elever. Jeg prøver å trekke figuren Bønna så langt ut jeg klarer, sånn at ingen kan føle seg 100 % truffet. Min tanke er at Bønna egentlig er en ganske så ålreit fyr, mens foreldrene sliter, selv om de er ressurssterke. Innleggene er ment som små spark til overbeskyttende, kravstore foreldre, ikke til elever med spesielle behov har mer enn nok av utfordringer i skolehverdagen.

Hvorfor viser du ingen bilder av deg selv der galskapen lyser ut av øynene dine, mens du hopper og har på deg røde sko?
 • Kan godt legge ut et sånt bilde hvis det skulle glede noen.


Har du eller barna dine noen diagnoser?
 • Ha ha, nei, ikke som jeg vet om.

Kan du legge ut en video med sminketips?
 • Nei.
Hvem vant egentlig den giveawayen fra meandi?
 • Du, det ble ei som heter Grete som trenger nye kjoler.

Hvorfor skriver du ikke litt mer dype innlegg om det kommende valget, pappapermisjonen eller Molands bortgang?
 • Jeg har ikke tid og ork til å skrive om absolutt alt. Det finnes nok av dyktige skribenter som tar seg av slikt.

Jeg synes det er så kvalmende at du liksom er opptatt av urettferdighet og sånn, og så skriver du om plastleker. Og så gjør du narr av sånne som kaller barna sine for prinsesser, men du kler dattera di i rosa kjoler!
 • Eh...Jeg ser ikke helt problemet her? Er det at jeg liksom er inkonsekvent? Kanskje? Men det er vel mer at jeg er et vanlig menneske med flere sider, interesser og meninger. En gylden middelvei er ofte det beste.

Finner du nok en gang på disse spørsmålene selv?
 • Jepp

23 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ha ha, når du gir deg, skjønner jeg at det er på tide å legge inn årene...

   Slett
 2. Perfekt snasent bilde og veldig bra spørsmål :)

  Jeg syns Bønnainnleggene dine er veldig viktige. Vi har et bilde av at barn som ikke har det bra er barn som blir slått eller verre. Det er så mange som under hvert innlegg om Bønna skriver "akkurat sånn er det noen som er". Det er viktig at vi forstår at slik oppførsel som foreldrene til Bønna har ikke er akseptabel.

  Uansett, peis på! Snart skal jeg ha ny permisjon (om ca 4 mnd) så hvem vet, kanskje jeg hiver meg på bloggekjøret igjen. Min plan var aldri å slutte å blogge, det bare forsvant litt i hverdagen.

  SvarSlett
 3. Artig :) Bergljot

  SvarSlett
 4. Jeg håper du fortsetter å skrive lenge lenge, dette er jo så gøy! :-)

  SvarSlett
 5. Ble jeg denheldige vinneren av en ny kjole?! Takk, det passa godt!
  Og fortsett å blogge, gjerne om Bønna, som lærer kjenner man jo igjen foreldretypen....

  SvarSlett
 6. Herlig! Takk for enda en god latter:-)Nei, du må ikke slutte å blogge!

  SvarSlett
 7. Hehehehe!! Beste sengelektyren jeg har hatt på lenge. :-D Tvers i gjennom herrrlig blogg... Ann-kathrin

  SvarSlett
 8. HAHAHAHA. Bare Pia er Pia.

  SvarSlett
 9. Gøyeste Pia!
  Du våger ikke å la bloggen svinne hen!!!!!

  Ha en superflott dag med de røde skoa:-)

  SvarSlett
 10. Haha bare Pia kunne skrevet et sånt innlegg. Jeg håper du skribler videre jeg, og jeg driter i at du ikke skriver om pappapermisjon. :)

  SvarSlett
 11. Jeg er så glad for at du ikke skriver om det kommende valget. Hemmelig valg betyr tydeligvis ikke at din stemme er en privatsak.

  SvarSlett
 12. Hehe.. 100 poeng til siste spørsmålet (og svaret)!!
  :)

  SvarSlett
 13. Så bra du fulgte opp min bedende anmodning om galskap og røde sko :-)

  Aldri slutte å blogge!


  Og for på å sitere en klassekameratmamma da vi diskuterte et par ting om den nye ukeplanen og den nye læreren til guttene våre; "hun har begynt som klasselærer for oss, da må hun også leve med meg som mamma. Det er sikkert foreldre som kan være hyggelig med henne".
  Jeg signerte den og så vær vi såre fornøyd om at vi eeeegentlig var to ganske kule mammaer ingen lærer trenger å frykte.
  Moahaha

  SvarSlett
 14. :-) Godt å vite. :-) Alt det der. :-D Nesten så jeg fikk lyst til å lage en slik runde selv også, men jeg har ingen vettuge spørsmål. :-D
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 15. Neiii, du må ikkje publisere avskjedsinnlegget!!

  SvarSlett
 16. Ha ha ha...du er egentlig ganske morsom du....;)

  SvarSlett
 17. Fantastisk foto - og for all de - ikke slutt å blogge. Da ville jo kveldene bli sååå kjedelige her foran dataen :)

  SvarSlett
 18. Hahahaha! Likte da sista spørsmålet! Du e heilt fantastisk te å skriva og te å komma på ting. Og du, da blir aldri for mykje bønna ;-)
  Nina

  SvarSlett
 19. Hehe, jeg liker humoren din Pia!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails