fredag 2. august 2013

Matbokser!

Jeg fikk spørsmål om vi ville produktteste matbokser og drikkeflasker fra Room Copenhagen. Matbokser er forbruksvare her i huset, og tas imot med takknemlighet.
Kult med dobbel matboks!
Aha! En kopp under drikkeflaska! Lurt!
Vi kunne velge mellom flere typer - treåringen valgte Lego friends, mens gutta tok Paul Frank-bokser. Det som treåringen fikk var helt fint, men innertier traff vi ved å velge Paul Frank-boksene, for de var sånne doble, og det synes jo særlig tiåringen var veldig stas. Han satte i gang med å smøre seg matpakke med det samme.
 Gutta er jo glad i rosa, og jeg spurte eldstemann om han hadde noen tanker om hvordan det vil være å møte opp på første skoledag i niende klasse med en rosa matboks. "Med Paul Frænk - får du ikke bænk", var hans spontane svar. Så da vet vi det.

Har du matbokser klare til skolestart?

Ha en mett dag med eller uten lunsjsett!

8 kommentarer:

 1. Haha, kjekt å vite :)
  Genial den koppen på drikkeflaska da!

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 2. Godt slagord fra niendeklassingen. :-) Vi har en drøss matbokser, noen mer favoritt enn andre. Og samlinga utvides stadig...

  SvarSlett
 3. De ligger klare fra i fjor :P

  SvarSlett
 4. Flotte barn! Og matbokser ;) vi trenger ikke matbokser enda. I barnehagen smører de mat. Heldigvis. Men til neste år får vi skolejente, så da får pipen en annen låt. :)

  SvarSlett
 5. Jepp.. De er klare.. Tror det er fra Tupperware, med flere rom så jeg får med litt mer enn bare kjipe skiver :)

  SvarSlett
 6. De er like rå på svar de som moren skjønner jeg ;)
  Kule bokser å teste ut. Digger designet til apen selv.

  SvarSlett
 7. Så skjønne de er (barna altså :), han med den rosa kommer jo til å få minst to stjerner i boka hos jentene i klassen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails