søndag 18. august 2013

Kattomania

Jeg har litt sånne fordommer mot eldre damer som har huset fullt av katter. Og som tilsynelatende bare er opptatt av katter. Og nå skal jeg ikke sjikanere en viss kvinne (les: meg selv) som stadig spammer instagram med nusselige kattebilder. Men de er så veldig søte! Om ikke mange ukene flytter de til sine nye eiere, så vi nyter dem mens vi har dem.
Er du et kattemenneske? Eller liker du hunder best? Eller hater du dyr?

17 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke fordra dyr, ser ingen glede med dem. Praktiske dyr som gir mat, ull og arbeidskraft feks er ok, de har man bruk for. Og skal man på død og liv ha husdyr, så hold dem inne eller ha dem i bånd, for det er fryktelig irriterende med dyr som pisser og driter på andres tomt.

  Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, vi har katten vår inne, men snart slippes hun ut;)

   Slett
 2. Katt er stas! Og vi skulle gjerne hatt en, men da må vi ha en tidsplan for å bo i huset vårt i en fem-tiårsperiode, synes jeg, for at katten skal slippe å flytte. Og akkurat nå har vi ikke det.

  SvarSlett
 3. Åh, jeg vil gjerne ha både katt og hund jeg!! Men så bor vi liksom her i fjerde etasje midt i asfaltland... Men en dag!! (Også er mannen meeeger allergisk, men slikt finnes det piller og sprøyter mot har jeg hørt!)

  SvarSlett
 4. Er nok et hundemenneske ja :-) Katter er fryktelig søte, men jeg går alltid med en redsel om at de skal kutte strupen min med klørne sine, og slikke i seg blodet mens jeg ligger der og blør ihjel.

  SvarSlett
 5. Elsker katter... og hunder. Og dyr generelt. Har en katt, to hunder, noen høner og ender, en kanin, og ei lita sauebesetning :-) Herlig!
  Håper du sørger for at pusen ikke får flere unger, selv om de er aldri så nydelige. Det er dessverre ikke mulig å gi gode, varige hjem til alle (og beklager om jeg har skrevet det før, og gjentar det nå. Jeg er SÅÅÅÅ for kastrering/sterilisering).

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne pusen her er rasekatt, så kattungene var et planlagt oppdrettskull :). Da tenker jeg det er litt annerledes enn de som har katter som får uplanlagte kull stadig vekk fordi eierne ikke tar ansvar for sterilisering. Jeg synes heller ikke det er bra at folk ikke kastrerer/steriliserer når de egentlig ikke er interessert i å få kattunger.

   Mona

   Slett
 6. Jeg har lenge sagt at alrt under størrelsen av blåhval er for smått...Altså ingen stor dyreelsker. Det gir litt problemer i familielivet...mann og barn fikk hund, det gikk ikke(hvem er mest hjemme? Jeg!) Nå ønsker de seg katt, og jeg vet ikke hva jeg skal si, vet at jeg ikke vil trives med en pelsdott. Men kjenner meg litt slem!

  SvarSlett
 7. Liker best katt, men er allergisk mot katt. Men med vårt kattedyr går det fint. Han er ikkje av den kosete typen og han held seg unna sofa, senger og stoler.

  SvarSlett
 8. jeg har ikke noe imot katter, men foretrekker nok hund. Tror likevel ikke det blir noen ny i huset med det første.

  SvarSlett
 9. Utrolig nydelig pus på det øverste bilde! Om ikke lenge kommer det en slik utgave til vårt hjem også, noe jeg ser fram til med skeptisk glede *så var det neste som må oppdras*

  SvarSlett
 10. Hihi... Jepp, jeg er kattemenneske! Før jeg møtte mannen min hadde jeg store planer om å bli en ensom kattedame, som drakk boheme hele dagen, og skrev romaner som ingen leste :P
  Og når jeg så møtte mannen min, og han hadde hund, tenkte jeg; Hvordan skal jeg klare å bli kvitt den hunden?! ;(
  Vel, hunden er her enda, men med to katter i tillegg, er det tydelig hvem som er sjefen ;)

  SvarSlett
 11. Hadde hund da jeg møtte Mannen, hadde han ikke likt boffen, hadde han ikke fått flyttet inn hos meg ;-) Resultatet ble etterhvert et par unger + katt i tillegg ;-)

  SvarSlett
 12. Personlig kjenner jeg at jeg har et ambivalent forhold til kjæledyr.. Stella (5) vil ha både katt og kanin (ja, og hest), og jeg har ikke sagt nei (bare til hest).
  Men jeg har sagt klart ifra om at dette blir jentenes prosjekt, jeg tar ikke del i det. Selv om jeg sikkert kommer til å kose litt med dette myke, deilige kattedyret innimellom ;)

  SvarSlett
 13. Vi er dyremennesker generelt, og til tross for at husets far har sterk pelsallergi har vi to katter og to kaniner... når vi en dag bor i noe større og vesla er eldre tenker vi å skaffe oss en gris også... kanskje også noen høns om vi har plass nok i hagen... vi får se :) Katter er iallfall herlige dyr! <3

  SvarSlett
 14. Jeg driver mitt eget hundesenter, utdanner meg som ernæringfysiolog for hunder, eier to hunder, trener aktivt freestyle og lydighet med hundene mine og er stort sett å finne i skogen sammen med en hau av hunder. Trenger jeg å si hvilket dyr jeg liker best? haha

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails