tirsdag 27. august 2013

Jul, jul, jul!

Nå er det under fire måneder til jul, og jeg synes det er ekstremt lite fokus på dette. Ikke ser jeg noe julemarsipan på Prix, ikke har dem satt fram ribba på Meny og hvor er alle julekalendere? Skjerpings!

Hvorfor reklameres det ikke med at "Jul i september!" snart starter opp på diverse barnekanaler? Hvorfor tilbys vi ikke julepapir i butikkene? Og bør ikke skoler og barnehager sette i gang med juleverksteder og juleavslutninger?

Hva med deg? Har du alle sju krumkakene i boks, eller drøyer du noen måneder før du gyver løs? (Åssen i all verden lager man egentlig krumkaker, begynte jeg å tenke på nå. Ja, ja, mye man skal være opptatt av..)

Mvh egentligikkesåjuleinteressert. Ihvertfallikkeakkuratnå.

21 kommentarer:

 1. Kjenner ein bakar som er i gang med kakemenn-produksjonen. Så ingen fare, jula kjem i år og.

  SvarSlett
 2. På høy tid at det begynner å komme noen juleinnlegg i bloggverdenen:-)

  SvarSlett
 3. For å spare tid, kan man jo eventuelt ta frem de sju sortene som ikke ble spist opp sist jul ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte faktisk her om dagen at jeg kanskje skulle lage meg en liste over alle julegaver som skal gis. Slik at det slipper å bli stress og kjempedyrt i desember.. Men ellers er jul veldig fjernt. Bortsett fra at kampen om vaktfri i jula nermer seg og vi skal sette opp turnusen om en stakkars uke...

  SvarSlett
 5. Har krumkaker i boks fra i fjor.... no problem.

  SvarSlett
 6. Så lenge jeg bruker T-skjorte er jul svært fjernt. Det kan bli en råd med krumkakekurs.

  SvarSlett
 7. Thihiii... Nå har jeg sittet lenge og sett på den der "engelen" du har bilde av og lurt å hvorfor i all verden den henger der uten hode... Men så er det jo en elg!!! Evt heller et rådyr..? Rudolf kanskje. Vel i allefall, takk for noen minutter med intens tankevirksomhet. Gjorde godt etter hjernedød blogglesning det meste av kvelden..

  SvarSlett
  Svar
  1. kunne du ikke bare sjekket om snuten var flat, isåfall lærte jeg i går av en viss doktor at det er en elg..

   Slett
 8. Jeg venter noen måneder før jeg begynner med de julegreiene.

  Cecilie

  SvarSlett
 9. Samme hvor tidlig jeg starter kommer jula like brått på hvert år. Men tror jeg drøyer'n litt ennå... Fin jule(h)elg, forresten! ;)

  SvarSlett
 10. Ey, Rema selger pinnekjøtt... :)

  SvarSlett
 11. Hehe. Har registrert at noen allerede har begynt å kjøpe julegaver. Kudos til dem! Selv drøyer jeg den litt....

  SvarSlett
 12. Vi har til vane å drøye så lenge at naboen kommer med både krumkaker, eggesalat og julestjerne på døra.. Tommelopp for gode naboer altså!

  SvarSlett
 13. Jeg er så vidt i gang med julegavene, men det er mer for å unngå å bli blakk og stressa i desember. Ellers får pepperkaker og juletreet vente litt til.

  SvarSlett
 14. Kjørte forbi en remabutikk her en dag, som reklamerte med nystekt ribbe!!! Grøss og gru... Det er 25 grader ute ffs!!!

  SvarSlett
 15. Vi som har handlet hos Monogramservice (der man kjøper håndklær med brodert navn på), fikk reklame med "førjulstilbud" allerede for flere uker siden! Enda tidligere i år enn i fjor! Uaktuelt tema i august, ja!

  SvarSlett
 16. vett du, her om dagen spilte faktsik NRK1 en julesang i radioen. Holdt på å kjøre i grøfta, men jeg er jo en handlekraftig kvinne så derfor klarte jeg å unngå kræsj.
  Min oppriktige mening er at vi i hvert fall kan vente til 3. september før vi ringer julen inn.

  SvarSlett
 17. Likte elgen på juletreet:) LK

  SvarSlett
 18. Her har vi nedtelling til jul fra mai :) lillesøster har bursdag i desember og storebror i mai så når han er ferdig begynner vi (les ungene) å planlegge bursdag og jul :)

  SvarSlett
 19. Var på Prixen på tirsdag, og da hadde de jammensanten noe som lignet mistenkelig mye på kakemenn med sånn nesten tilfeldig rød maling klattet på seg

  SvarSlett
 20. HOHO. DE syv krumkakene er spist for flere uker siden. Men i dag pakket jeg pent og prektig inn de to første julegavene...Og følte meg gammel og grå.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails