mandag 26. august 2013

Fire fine

Så var hun fire. Hun som jeg akkurat fødte, ammet og bar.

Skulle jeg bli tvunget til å velge en favorittalder, ville det vært fire. Da er de barnslige naive, undrende grublere, elskelige hissigpropper og omsorgsfulle bajaser.
Nå er hun såpass stor at hun ikke trenger konstant overvåking, og hun klarer det meste selv. Samtidig er hun så lita og gullende god.

Hun grubler og funderer, hun sjefer og forklarer, hun vitser og tuller, hun ler og synger.
Og hun elsker.

Vi er så glad for at vi fikk akkurat henne.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg har jo skrevet en del bursdagsinnlegg de siste årene. Noen av dem blir veldig personlige, synes jeg, og jeg tenker noen ganger at jeg utleverer for mye i akkurat sånne innlegg. Samtidig er akkurat barnas bursdager dager der jeg tenker sterkt og føler dypt. Da er det lett å ty til svulstige ord.

19 kommentarer:

 1. Herlige ord du deler med oss om dine fine... og det e lov å smøre på med det man har på hjertet i en sådan stund, du e flink å framsnakke gulla dine, misunne dæ den egenskapen. Æ e veldig gla i mine gull, men ikkje så flink å ordlegge mæ, så det blir ofte en sånn "gla i dæ" i full fart..

  SvarSlett
 2. Herlig at du deler!

  Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Yngste her (nr. 3) fyller 4 om en måned. Og 4-årsalderen er akkurat som du beskriver. Deilig at de begynner å bli litt mer selvstendig. Men også deilig at de fortsatt er raus med klemmene!

  Gratulerer med dagen i huset! :-9

  SvarSlett
 3. Vakre fireåringen<3 Gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til nydelig fireåring! Herlig alder - helt enig! Og så klart man må ha ord rett fra hjertet - det skader aldri ♥

  SvarSlett
 5. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver - selv om mi lille, store jente er bare tre år. :-)
  Gratulerer med dagen til jenta med det flotte navnet og alle de herlige, fargeglade kjolene.

  Mvh Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Fine fireåringen! Kjenner meg godt igjen i beskrivelsen av en fireåring, det er en herlig alder som jeg tviholder på! Fantastiske kjoler jenta di har, og så flott navn! Gratulerer til henne og gratulerer til deg som får være mammaen hennes!

  SvarSlett
 7. -Og jeg griner. Vakre, vakre fireåringer. Som bare plutselig er fire. Min har blitt så lang. Jeg blir støtt sjokka over at den lange ungen er min. Han ser ut som en gutt. Ikke noe baby igjen. Det skal jeg nok være glad for, men likavæl.. Gratulerer så mye med lillemor!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med de fire fine!

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mykje! Synest at ein Ikkje skal vere så redd for utlevering når det er positivt. Håper ho hadde ein fin dag

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mykje! Synest at ein Ikkje skal vere så redd for utlevering når det er positivt. Håper ho hadde ein fin dag

  SvarSlett
 11. Herlig! Koser oss med en treåring enn så lenge, men så morsomt vi har det nå i forhold til to år så tror jeg lett på at vi har mye å glede oss til! Gratulerer til bursdagsjenta! <3

  SvarSlett
 12. Fabelaktige fire! Oh yes, 4 er en gullalder.:) I den alderen drev gutta mine intenst på med Lego i timevis, var superhelter og oppdagelsesreisende. Og jentungen lekte yrkesroller, (van)skjøttet dukkene sine og var oppslukt av nye ord. Fabelaktig, var favoritten lenge.
  Fabulous four! Grattis!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med dagen :-) Skjønn jente du har, Pia.

  SvarSlett
 14. Fine jenta di. Så stor. 4 er absolutt en av de beste aldre. Helt herlig.
  Grattis til dere begge. :)

  SvarSlett
 15. Så fine ord! Må vel være lov det på sånne dager. Gratulerer! :-)

  SvarSlett
 16. For en fin fireåring. Svulstig må være lov på slike dager. Herlig alder!

  SvarSlett
 17. Og vet du, bursdagsinnleggene dine er mine favorittinnlegg hos deg;) Liker de svulstige, ærlige ordene jeg. Gratulerer så mye med fire år!;) Hurra!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails