torsdag 18. juli 2013

To sider - samme sak


Hva bør man poste på facebook?

1) "Harryhandel i Sverige" med bilde av en overlessa handlevogn der pepsimax-boksene dominerer

eller

2) "Koselig utenlandstur med familien - nydelig vær og masse deilig mat!" Og et bilde av en mozarella eller noe sånt.

Begge versjoner er jo sanne.

Åssen gjør du det - sier det som det er, eller pynter litt og gjør ting bittelitt flottere?

(Jeg velger som regel en tredje variant, altså - jeg nevner ingenting.)

9 kommentarer:

 1. Mozzarella eller noe sånt. Fnis.

  SvarSlett
 2. Ville definitivt vist bilde av PM'n og løsgodisen, en Mozarella er vel helt uinteressant å kommentere?!

  SvarSlett
 3. Hmm, hva skal man svare her. Jeg PYNTER iallefall ikke på ting. Men det KAN hende at jeg utelater "diskusjonen" vi har hatt fordi Mannen har brukt ørten kroner på ei klokke til! Bare som et eksempel, altså! ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg går for tredje alternativ. Som en eller annen sa et eller annet sted en eller annen gang "Hvis et barn smiler, men ingen er der til å ta bilde, har det skjedd da?".

  Jeg pynter ikke på sannheten når jeg poster på facebook, men jeg bruker ikke å legge ut frustrasjon/irritasjon. For noen er kanskje det å pynte på sannheten?

  SvarSlett
 5. Altså, om det ikke er pynt med et hengerlass med Pepsi Max så vet ikke jeg. Fine sorte boksene som blinker i solen og passer utmerket til den der mozarellaen din..

  SvarSlett
 6. Jeg tror svaret mitt må bli noe midt i mellom. Jeg skriver ikke mer fordelaktig om ting enn jeg mener og kan stå inne for. Negative hendelser utelater jeg. Sånn sett er mine statusoppdateringer på Facebook nokså nøytrale og kanskje litt kjedelige.

  Cecilie

  SvarSlett
 7. Blir nok en mellomting her også - poster aldri noe som ikke er sant, men unnlater kanskje å fortelle hele sannheten hver gang..? Og ofte blir det samme variant som deg - at jeg ikke nevner noe :-)

  SvarSlett
 8. Hoho! Vel, siden kos og skryt på facebook ikke lenger er sosialt akseptert, har jrg gjort som alle andre. Jeg har flyttet det til instagram. Og gjemmer all skryt bak en ironisk hashtag;) god sommer!!!

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke facebook så der finnes ingenting.. Men på bloggen velger jeg å nevne litt, dersom jeg har lyst.. Og der blir ikke noe pyntet på akkurat.. :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails