onsdag 3. juli 2013

Thon Hotell Bjørneparken

Som bjørneskrittbildet antydet, har vi vært på et bjørneaktig sted. Jepp, Flå. Som er kjent for...bjørner. Det er en Kiwibutikk der også, altså, så det er jo ikke helt øde. Jeg og familien fikk gratis inngang i Bjørneparken mot at jeg kunne ta noen bilder og skrive litt om parken i bloggen min. Det skal jeg gjøre. Men vi fikk også ei natt på hotell, og det synes jo jeg var enestående, og derfor føler jeg for å skrive litt om det hotellet også. Selv om det da er Bjørneparken jeg egentlig skal skrive om. Men først: A tribute to Thon Hotell Bjørneparken:
 
(Okei, jeg skal ikke skrive så mye. Men må få nevne noen finesser som vi la merke til. Jeg har jo allerede vist dere megabjørnen som ruver rett utafor hotellet. Et must å ta bilde av den karen. Vær obs på fotografering av barn rundt 1.50 høye - de kan bli litt uheldig plassert i forhold til bjørnens genitalier.)
Det var egen barneinnsjekk. Og da fikk alle (ja, da, ikke bare bloggerbarn, dette er for alle) en liten sekk med blant annet tegnesaker. Stor stas for vår vesle Picasso.
Bjørnespor i gangen! Det innbød jo til krabbing. Fram og tilbake.

Og så var det høydaren - frokosten! Fargerikt og variert! Veldig bra! Og fristende!

"Er det noen som ser om jeg tar min sjette cupcakeform med frukt?..."

Stort lekerom i forbindelse med matsalen! Ungene var såpass langt unna at de ikke forstyrret frokostgjestene, samtidig som de var såpass nær oss at vi kunne sitte ved frokostbordet og følge med på det som skjedde inne i lekerommet. Supert!

Dette er et slags sponset innlegg, siden vi fikk bo gratis på Thon Hotell. Og da er det innmari viktig at jeg merker det som SPONSET. For når det er sponset, så skriver man jo helt annerledes enn man ville gjort ellers. (Eller kanskje man faktisk skriver som man vil uansett? .......Moahaha! Nå fikk dere noe å tenke på!)

Sånn. Da skal jeg få gjort ferdig bildene fra Bjørneparken, så kommer det snart et bjørneinnlegg:)

Ha en morsom kveld med eller uten hotellopphold!

6 kommentarer:

 1. Ser ut som en sunn og super frokost - slikt liker jeg :)

  SvarSlett
 2. Det begynner å bli en stund siden vi var i Bjørneparken og overnattet på hotellet der, og det ser jammen ut til at det har endret seg. Var fornøyd da også, men det ser ut til å ha blitt mye bedre, særlig frokostbuffeten. Vi var der utenfor sesong riktignok, men var veldig fornøyd med lekerommet.

  Flå er vel ikke øde. Så vidt jeg huser ligger hotellet i et kjøpesenter og det er McDonalds utenfor. (Definisjonen på urbant: McDonalds)

  SvarSlett
 3. Jeg mener ikke å være en surpomp, men skal ikke sponsing/reklame (to sider av samme sak, eller ikke? Usikker :P) merkes øverst i innlegget? I hvert fall sånn jeg tolker informasjonen i denne saken: http://e24.no/media/forbrukerombudet-refser-superbloggere/20371570

  SvarSlett
 4. Hei Hildur! Ikke surpomp i det hele tatt - jeg tenker og grubler også masse på dette med sponsing/reklame. I dette innlegget synes jeg har merka det mer enn godt nok - både i starten og i slutten av innlegget skriver jeg at jeg har fått et hotellopphold - skulle jeg i tillegg skrevet "SPONSET INNLEGG" ville det liksom blitt litt vel mye, om du skjønner? Hvis jeg får et oppdrag, der jeg konkret blir bedt om å skrive om noe og jeg skal få betalt - DA er det enkelt å merke det som sponset. (Sånn som dette innlegget: http://www.piasverden.com/2013/06/bilpakking-og-norsk-luftambulanse.html - men skulle kanskje ha skrevet øverst at innlegget var sponsa, ikke nederst?)
  Nuvel - så er det sånne gråsonetilfeller - der man får noe, (ikke penger!), uten føringer, forpliktelser, press. Det er jo også sponsing, og det nevner jeg i de innleggene der det er tilfellet. Men jeg vil liksom ikke skrike ut "NB! SPONSA!!" - jeg har flere ganger fått spørsmål om hva jeg tjener på det og det innlegget, men jeg tjener jo ingenting.
  Dette ble langt og sikkert ikke helt sammenhengende - håper du skjønner litt av tankegangen min:)
  Takk for påminning - skulle jeg nå få et betalt oppdrag (det har skjedd tre ganger, trur jeg...), så skal jeg merke at det er sponsa øverst:) De andre "sponsa" innleggene er snakk om et klesplagg eller en rabatt eller noe sånt...

  SvarSlett
 5. Superglad for at du faktisk tar dette på alvor! Dette er tross alt en av de to favorittbloggene mine ;) Jeg er enig i tankegangen din og tror du holder deg godt innenfor regelverket, sånn egentlig :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails