tirsdag 2. juli 2013

Sær fotografering

Det er jo så trendy og populært å fotografere barna sine mens de poserer i de merkeligste omgivelser. Fra de er babyer, skal de legges i sinkbaljer og bøtter, på gyngehester og strykebrett, og de skal ha på seg sommerfuglvinger og merkelige luer. Sånn at du liksom får dratt oppmerksomheten bort fra ungen og over til stæsjet.

Jeg kan styre meg for sånne poseringer. (Selv om det mange ganger er veldig søtt, da...;)
At jeg i helgen tok bilder av barna mine mens de poserte i skrittet til en gigantisk bjørn, synes jeg absolutt ikke var merkverdig. Men når jeg ser bildene nå, tenker jeg vel mer "tjæææ...?" enn "yey!".

Har du tatt bilder av barna dine i spesielle omgivelser?

Ha en poserende kveld med eller uten skritt!
En som kan få posere sammen med en spesiell skapning, er du, Guro! Eller rettere sagt dattera di. Send meg adressen din, så skal jeg sende den videre til Furbyfolka.

7 kommentarer:

 1. Haha! Sånn fargemessig passa han jo perfekt. Litt creepy.

  SvarSlett
 2. Det har hendt at jeg i ren euforisk feriestemning ikke har lagt merke til bakgrunn/situasjon, - ikke før vi kom hjem og så skikkelig på bildene. En del artige bilder blir det jo! :)

  SvarSlett
 3. Ho, ho! Dette må du ha planlagt pia... De matcher jo! Hi, hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, ser jo det nå at de matcher! Men tro meg - jeg pakket ikke med klær som skulle matche bjørnestatuer;)

   Slett
 4. Hehe - herlig spesielt bilde. Du er ikke redd bildet kan misbrukes i bjørnofil-miljøet ?
  :p

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails