søndag 7. juli 2013

Sommerdvale. Og bjørneparkbillettvinnere.

Jeg har liksom ikke noe å blogge om.

Ikke slanger jeg meg ved et basseng på en vingård i Toscana, og ikke ligger jeg på en finkornet strand på Mallorca. Jeg er ikke engang i Køben. Hverken med the love of my life eller gode venner.
Ikke har jeg flotte tips om hvordan holde sommerhuden sunn og vakker, og jeg har absolutt ingen fete outfits å vise fram.
Spennende og flott mat er det også lite av - til frokost glimret både økologisk ripsgele og chevre med sitt fravær. Jeg kjørte to skiver. Kneip. Med brunost.

Flotte interiørbilder er jo alltid populært. Men da må man rydde først. Gidder ikke.
 
Har kjøpt hagemøbler! På tilbud på Plantasjen! Har dessverre ingen hage. Men slikt kommer vel i løpet av sommeren...
 
Skjønner tegninga? Jeg har flere titalls uferdige blogginnlegg lagret.  Jeg kommer snart til å legge ut noen bilder av verdens søteste kattunger.  Et Bønnainnlegg er nesten ferdig. Jeg har et om dverger og romfolk, og et om det å være stolt av sine egne barn. Men jeg gidder ikke. Jeg glir inn i en sommerdvale.

God sommer!
Hey! Jeg har jo noen Bjørneparkbilletter! Kan følgende personer sende meg navn og adresse:
Billettene gir barn mellom 3-15 år gratis inngang.

12 kommentarer:

 1. Hurra for Bjørneparken! Flotte interiørbilder, ikke så ulikt mitt hus, faktisk. Knallkult at vi har samme smak, ass!

  SvarSlett
 2. Interiørbilder etter min smak i alle fall.
  Sommardvale er det visst fleire som er i…
  Kanskje vert det hageblogging på deg seinare i sommar?
  Ha ein fin sommar!

  SvarSlett
 3. Jeg ser også fram til hagebloggingen din.

  SvarSlett
 4. Å, hallo! Tusen takk! :D Tenk å ha vinnerlykke, det var superstas :D Ingen Toscanatur eller andre fancy greier her heller, MEN jeg tenkte ta på litt rosa neglelakk nå og få meg litt skjønnhetssøvn før jeg skal på jobb i morra. For jeg har faktisk ikke ferie enda, så tenk det. Men når det slår til for alle, så skal vi jammen kose oss i Bjørneparken :) God sommer til deg og dine også, Pia! :)

  SvarSlett
 5. Takk! Jeg håper å kunne glede noen med billetter i sommer. Jeg ser frem til å høre nytt fra Bønna og moren hans. Hva gjør Bønna i skoleferien?

  Cecilie

  SvarSlett
 6. Hurra, hurra! Tusen takk. Min adresse er Gunnhild Svendsen, Søre Renen 65, 5099 Bergen.

  SvarSlett
 7. Jippi, Bjørneparken here we come!

  SvarSlett
 8. Synes dette var et innlegg befriende fritt for det du selv nevner ;)) men flott og romslig har dere det der dere bor :) god sommer!!

  SvarSlett
 9. Jeg synes absolutt du fortjener litt fri! Nyt det :)
  Og gratulerer til vinnerne!

  SvarSlett
 10. Altså, jeg mesker meg på sofaen i Portugal , har løpt 4 km i kveld og konstatert at løpeformen er helt ræva og at jeg har en ukes tid dyttet i meg altfor mange kalorier... Men gleder meg til Bjørneparken og norske opplevelser :-) nyt bloggferie

  SvarSlett
 11. ......hilsen Gørill :-)

  Stolt som endelig klarer å legge igjen hilsen :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails