søndag 28. juli 2013

Feriegodord. Og bikini

Har hatt ei vidunderlig fin uke i Hellas sammen med de tre sønnene mine. Ikke mye søskenkrangling der i gården, nei! Ok, litt kjekling, hetsing, erting og angrep i vann har det jo vært. Men ellers har vi hatt det bra.
 
Jeg har fått servert godord som
"Mamma! Nå ser du ut som en tress-is!" (Det var farge, ikke form, de henviste til)
"Mamma! De grønne leppene dine er grusomme!" (Okei, jeg kjøpte en sånn sunblock til å ha på leppene. Tok den billigste. Den var grønn. So what?)
"Mamma! Nå begynner du å få skjegg også!" (Det var den også-en der på slutten som gjorde meg litt deppa)
 

Jeg bare elsker å legge ut bikinibilder av meg selv. Og da er det jo supert med egen blogg, for da kan man legge ut det ene bikinibildet etter det andre. Og dere lesere kan sukke henført og tenke "Syykt pen!" og "Syykt kul bikini!". Bikinien, som dessverre ikke vises, er kjøpt på Lindex. Bildene viser den ene sportsgrenen der jeg fortsatt er på høyde med mine egne barn, nemlig svømming/dykking. (Innen vintersport tok de meg igjen da de var rundt fire år. Og det er ikke fordi de er så innmari gode på ski, for å si det sånn...)
 
Legger du ut mange bilder av deg sjøl i bikini på facebook?
Ha en vidunderlig aften med eller uten bading!

15 kommentarer:

 1. Hahaha!
  Ingen bikinibilder her, nei. Har forresten svart bikini. Svart er jo slankande... Bada har eg gjort mykje denne veka, forøvrig i svart badedrakt.

  SvarSlett
 2. Så koselig med guttetur (+mamma, hehe;-))
  Digger bikinibildene, du er syykt pen, og jeg er syykt misunnelig på bikinien din<3 For en fashionista du er!

  SvarSlett
 3. FLotte bikinibilder!! Slike kunne jeg også stilt opp på. Sånne vanlige, der man viser frem navlen og greier...Ikke så veldig..

  SvarSlett
 4. Jeg legger ikke ut så mange bikinibilder på Facebook
  På Twitter derimot.. helt annen sak!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg og er helt vill på Twitter. Spammer bikinibilder

   Slett
 5. Enig med de andre. Slike flotte bikinibilder kunne jeg også lagt ut ;) De var syykt fine.

  SvarSlett
 6. Syyyykt kult! Jeg vil bli som deg! Men nei, særdeles få bilder av meg selv i bikini på Facebook. Mannen derimot, har uten skrupler lagt ut flere bilder av meg i badesitusjoner sammen med barnet. Sånn hvor bikinien (og kroppen under!) synes. Først fikk jeg hetta/han kjeft. Så bestemte jeg meg for å gi F;)

  SvarSlett
 7. Jeg har liksom aldri skjønt det der med å ha bein i nesa, skal ikke beina være over vann, lissom? Du har skjønt det!

  SvarSlett
 8. Haha! Fantastisk :) denne bloggen er nesten like bra som sjokolade :)
  Dårlig med bikinibilder gitt! Begynner å bli noen år siden det var passende :P

  SvarSlett
 9. Så sporty! Og du er jo helt innafor med bilder av "bare bein". Mye av det Rundtom ;)
  Bikini- vel, nei, jeg er så fjortis i hodet at jeg enda ikke har orket å gå rundt i noen bikini etter at de siste ungene kom til verden... Uff... og da jeg en dag følte meg litt tøff, og skulle prøve den som var i skuffen- så var den jaggu meg helt morken!! Så bikiniform kan være så mangt du, det gjelder vel først og fremst å ha en bikini som ikke smuldrer opp foran speilet ;)

  SvarSlett
 10. Kjenner nesten ingen som legg ut bilete av seg sjølv i bikini, eit lite antall berre. Kjenner berre gamle og folk som har fødd ungar, eller folk som er glad i mat eller ikkje behov for å eksponere heile seg. Var nettopp i Mikkelparken (ein slags Hunderfoss) og der måtte eg gå i bikini blant masse folk. Ungane måtte jo få bade. Så forferdeleg. Appelsinhud, bilringar og ei bikinitruse som ligg inni mellom valkane og ikkje uttapå. Gremmes, men eg kjente ingen så då fekk det være. Trøysta er at alle er så opptatt av seg sjølv at ein huskar ikkje dei andre som var tilstades. Kanskje om eg går naken så huskar folk meg. Skal tenke på det...

  SvarSlett
 11. Bikinibilder på Facebook? Jeg vil verken meg selv eller mine Facebook-venner så ondt! ;-)

  SvarSlett
 12. Tror ikke det finnes stort av bikinibilder av denne kroppen i det heletatt, så nei- Facebook skal fritas for det til jeg runder , gir pokker og bosetter meg i sydlige strøk, med pålimt solhatt, og rosenrøde skrukker ;)

  SvarSlett
 13. Mistet et tall i teksten.. Til jeg runder 70 skulle det stå.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails