torsdag 27. juni 2013

Til mannen

Noen synes kanskje at jeg noen ganger lar mannen min få gjennomgå her i bloggen. Eller, ikke gjennomgå, kanskje. Men mer at jeg kommer med min bastante side av saken, og han slipper ikke til.

Derfor tenkte jeg å skrive et hyllestinnlegg. Ikke sånn klissete og kleint med at jeg elsker deg dypere enn Drammensfjorden og høyere enn Himalaya og alt sånt. Mer en hyllest til menn som mannen min.

For det finnes mange bra menn. I familien min. På jobben min. Jeg møter dem som fotballtrenere, speiderledere og korpshjelpere. Ja, de leder til og med landet vårt. Det er fine, flotte, gode menn. Sånn som mannen min. Menn som har humor. Menn som selvfølgelig er hjemme med syke barn, menn som selvfølgelig lager mat og menn som selvfølgelig er like mye verdt som kjæresten. Menn som tåler at kona noen ganger maser, menn som ser gjennom fingrene på at kona klikker en gang i blant og menn som taust sukker og himler med øynene når kona nok en gang kommer med et eller annet uforståelig hun vil ta opp eller diskutere.
Menn som er gode forbilder for barna sine. Menn som er flotte fedre. Menn som veit at kona ser på dem som Mann med stor M og absolutt ingen dott med liten d. Menn som kanskje ikke alltid veit at kona setter veldig stor pris på dem. For at de er som de er.

Og nå må jeg gi meg før jeg kommer med det der med Drammensfjorden og Himalaya og sånn. Da tror jeg det blir for mye, i hvert fall for min mann.

Har du en bra mann?

Ha en kjærlig kveld med eller uten mann!
"Yo! Det var da voldsomt til love, lissom?"
 Du skjønner, vi har bryllupsdag i dag. Jeg hadde gitt mannen en asan mild trippel dusj, 3-in-1, shampoo, kropp og intim. Fant den på tilbud for 19,90. Så kommer han hjem med flotte blomster. Derfor får han et blogginnlegg av meg:)

15 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg mange gode ideer til bursdagstalen til min mann.

  Ha fortsatt en fin dag.

  SvarSlett
 2. Fin bryllupsdag til både deg og din flotte mann!

  SvarSlett
 3. Hahaha! Ler av den gåva du gav han.
  Gratulerer med bryllupsdag til de begge.
  Og, jepp, eg har kjekk mann :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bryllupsdag! Flott gave!

  Vi har jo ikke bryllupsdag, men "ca. dag" ca. på denne tida! I år fikk Mannen et kjærlig kort med "Takk for at vi holder ut med hverandre!" Det er fint at man klarer det... ;o)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med bryllupsdagen! Så flott skrevet! Mannen bør være særdeles fornøyd. Tale i bloggform OG Asan Trippel Dusj! Ikke dårlig!

  Har en sånn kar, jeg også. Og godt er det. For en mann som ikke tåler at kona klikker innimellom, det hadde fungert særdeles dårlig for mitt vedkommende. ;-)

  SvarSlett
 6. Herlig hyllest!
  Gratulerer med bryllupsdag!
  Bra kæll som bor her i huset også, heldige oss :)

  SvarSlett
 7. Hurra for hverdagsheltene!
  Gratulerer med bryllupsdagen!
  Du fikk absolutt hyllet ham på en ekte og fin måte uten at det blir klissete!

  Jeg er også godt fornøyd m min mann!

  SvarSlett
 8. Hihi, herlig skrevet, og herlig Yo!
  Gratulerer (bittelitt overstått) med bryllupsdagen:-)

  SvarSlett
 9. Synes du balanserte det bra.
  Hvor dyp er egentlig Drammensfjorden...? Jeg måtte jo google og nå vet jeg at det finnes et korallrev på 10-20 meters dyp og at på vikingetida var fjorden 4-5 meter høyere og strakk seg helt til Hokksund. Ja, da lærte vi noe i dag også, gitt.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med bryllupsdagen! Jeg har en mann som holder ut med meg, og til gjengjeld holder jeg ut med ham. :) Men det er egentlig mye mer enn det. Han kunne sikkert flyttet månen for meg og jeg ville vrengt planeten for ham, men det sier vi ikke høyt selv om begge vet det er sant. Det blir for klissete. I stedet kysser han meg helt plutselig og jeg gir ham en klem helt uten påviselig grunn. ;)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen til dere begge! Det finnes mange bra menn. Men det finnes pigede mange duster også. Hilsen bill.mrk. "Nyseparert"

  SvarSlett
 12. Gratulerer med bryllupsdagen!

  SvarSlett
 13. Herlig tale til mannen din! Jeg har også en bra "kæll". Endelig! Gift for 3.gang.......

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails