lørdag 22. juni 2013

Sunshine?

Sola har snudd og vi går mot mørkere tider, Geir er ferdig med sitt, men han etterfølges vel snart av en heftig Halldis, og en kurv jordbær koster faenimeg over femti kroner. Derfor ser jeg det som min plikt å gripe inn og gi HildeL en familiebillett til Bjørneparken, og fortelle at Pepperkakefjellet kan stikke inn i Slaraffenlivs eplabutikk og velge seg akkurat hva hun vil.

Og vi andre? Hva kan vi gjøre for å kjenne et snev av glede? Næææ, si det? Synge ei De Lillos-låt, lese ei bok eller gjøre noe annet oppbyggelig?
Sånn. Bilde av en kattunge. Da ble jeg i godt humør igjen. Pepsi, to uker gammel, søt som sukker.
Okei, da. En til. Her er Max. Tnååå...
 
God helg!

Hva gjør deg glad? Akkurat nå?

3 kommentarer:

 1. At dere har kalt kattungene Pepsi og Max gjør meg lykkelig. Skål herfra i pepsi max på svensk boks! Best i verden..

  SvarSlett
 2. Det som gjør meg glad nå, er at jeg akkurat har levert eldstejenta på ridekurs, et sted hun ikke kjenner noen fra før, hverken 2 eller 4 beinte, og hun smilte da jeg dro, enda så sjenert hun er... får klump i magen, men en god, stolt klump... tøffe jenta mi :)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 3. Jippi, eg vann! DET gjorde meg veldig glad!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails