onsdag 12. juni 2013

So you think you can dress?

De florerer jo ikke massevis av outfitsbilder av meg her i bloggen. Ikke fordi jeg er så innmari stygg. Jeg tror jeg er ganske ordinær. Men jeg har ikke så mange fete outfits. Og jeg vet faktisk ikke åssen jeg skal sette sammen klesplagg.

Daglig går jeg i : olabukser (eller jeans, som det også heter). Og en genser. That`s it. (Jada, jeg har truseogbhogsokkerogsko. Men nå snakker jeg om the main outfit, lissom)

Jeg har jo noen litt finere plagg. Men dem sparer jeg på. Jeg vil ikke bruke opp den nye overdelen, eller den fine kjolen. Jeg skal spare dem. Til et eller annet. Og så sparer jeg dem så lenge at når jeg endelig skal bruke klærne, har de blitt til sånne klær som kastes etter deg for tjueni kroner på Cubus.

Det er så mange damer som har klær som er pent satt sammen. De går ikke med olabukser, men sånne andre bukser som ikke en gang kalles bukser, men mer chinos.  I khaki og beige. De har støvletter. Eller sko med hæler og snøring oppover leggene. Fottøyet matcher resten av klærne.  Og så har de sånne skjerf rundt halsen. Kanskje en tunika med blondekant? En cardigan i mykt merinoull? Et stort statementsmykke rundt hæsjen? (Les: halsen. Tenkte at jeg hadde så mange merkelige ord i denne teksten at et til ikke spilte noen rolle)

Jeg klarer det ikke. Jeg vil, jeg har prøvd. Men jeg har liksom ikke en sånn indre outfitgudinne.
Her har du noen random outfits. Mor og datter har hver sin kurv på badet med klær i bruk. Ikke akkurat strøkent på silkekleshengere.
 
Og du? Alltid snasent kledd? Med matchende veske?

Ha en velkledd kveld med eller uten outfits!
Lurer du på hvordan det går med kattungene våre som ble født forrige uke? Klikk deg inn hit - de har....ehm...ikke le...sin egen blogg...

15 kommentarer:

 1. Haha, herlig!

  Lillejenten din har nå hvertfall kjempefine klær, masse fargerikt fra POP og flotte sydde kjoler :) Akkuratt som mine jenter :)

  Har heller aldri brydd meg særlig om mote, kan ikke huske sist jeg kjøpte et nytt plagg til meg selv. Kjøpte derimot noe på Fretex for en stund siden, hehe. På tross av manglende mote interesse syns jeg likevel selv at jeg ser sånn passe grei ut da. For selvom jeg ikke kler meg i siste mote, så bryr jeg meg jo likevel om å kle meg i det jeg selv syns er fint. Dessuten ser jeg jo hvertfall stelt ut da, ikke fett hår og sminker meg litt sånn halveis i en fei hver morgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dattera er velkledd. (Eller, hun kombinerer jo klær på en litt merkelig måte noen ganger...Men hun mangler ikke fine kjoler...) Mens jeg...

   Slett
 2. Bukse og genser... Kjent.. Spare på det fine til det plutselig ikke er SÅ fint lengre... Også kjent..

  SvarSlett
 3. Jeg må le litt av egen blogg til katten...:) Men jeg er jo ikke katteeier og vet dermed ikke bedre...;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, lov å le:) Vi er forverter, og tenkte det var greit med en blogg der oppdretter får fulgt med kattungene. Får holde den bloggen i gang fram til kattungene har kommet til sine nye eiere:)

   Slett
 4. Ja, statementsmykke har jeg iallefall -opptil flere hi, hi.
  Jeg liker å kjøpe klær og planlegger alltid dagen før hva jeg skal ha på meg neste dag! Så interessert i antrekk det er jeg. Jeg mikser dyre og billige klær og vet at det jeg ofte går med er "typisk meg". Hv andre synes bryr jeg meg heller lite om, men jeg tror jeg ser sånn matchende ut ja ;)
  May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skjønner jo knapt hva statementsmykke er... Du ser matchende og flott ut på bilder, i alle fall:)

   Slett
 5. Jeg vil også være sånn fin dame med sånne andre bukser!
  Men som regel så har jeg sjelden tid til å tenke over hva jeg har på meg, og det er bare flaks hvis jeg har matchende sokker liksom.
  Og du VET at jeg ikke er noen outfit-gudinne. Det er BabyMomma-outfit innleggene mine bevis på ;P

  SvarSlett
 6. Hahahahaha du får sagt det du Pia:-) Jeg har vært sånn wannabeoutfitgudinne. Funka dårlig. Nå er jeg en sånn boiløsebukserfracubusogmammatoppkjerring, fordi det henger fortsatt alt for mange kilo igjen etter svangerskapet, så jeg har jo ingenting som passer. Jeg ryddet i skapet her om dagen, 19 bukser har jeg (etter å ha gitt vekk minst 20!) Og hvor mange kan jeg bruke? Joda, 2. TO! (...og den ene er en preggisbukse.....)

  SvarSlett
 7. Jeans hver dag? Wow, imponert! Jeg er sånn chinos-dame. Hurra for bukser som ikke strammer. Og sånn ellers er jeg veldig sånn enten eller dame, enten full match og høye hæler eller joggebukse. Dårlig på de antrekkene midt i mellom. Ja, også påstår mannen (med rette) at jeg begynner å knappe opp de vanlige buksene mine i det jeg går inn i heisen hjemme..for å skifte til pysjbuksa jeg ofte går i hjemme.

  SvarSlett
 8. Hehe, ja fiiiin på det er jeg, her jeg surrer rundt i slitent sykkeltøy til og fra jobb, hvitt fra topp til tå PÅ jobb, og når jeg da endelig er hjemme pynter jeg meg på topp til tå. Selvfølgelig. Står på kjøkkenet og lager mat til fæmilin i høyhelte og minimini skjørt med statementskykker både her og der... Neida. Da er det nok komfortable jeans og løse gensere. Men sånn er det. Vi liker å ha det komfortabelt. Selvfølgelig er det kjekt å kunne pynte seg litt innimellom, men med barn og full jobb er det flere hverdager enn pyntedager. Med god samvittighet ;)

  Ha en videre strålende dag :)

  SvarSlett
 9. Herlig å lese :)
  Jeg trives best i dongeribukse og en genser.
  Så fort jeg kommer innom dørene lasser jeg rundt i joggebukser..Deilig !!
  Så lenge man er ren i tøyet så kler alt den smukk ;)

  Kos deg du !

  SvarSlett
 10. Bruker bukse/knelangt skjørt og T-skjorte. Om vinteren slår jeg meg løs med genserjakke oppå T-skjorta eller genser. Klær skaffes på tre ulike måter, og alltid kun ved behov:
  1. Arves av yngre kusiner som har gått lei av plagget
  2. Kjøpes på sånne "3 for 2 basisplagg"-stativer på Cubus/H&M
  3. Kjøpes på Fretex

  Jeg har virkelig bedre ting å bruke tiden på enn å sette sammen infits og outfits.

  SvarSlett
 11. Haha! Ser ut til å funke sånn passe det korgsystemet ;)
  Her er det jeans og genser, eller t shirt og fleecejakke, på jobb. Heime er det på med tights, gjerne med ein vid genser eller kjole over. Og dei eg kaller fineklede, er spart på så lenge at dei er fullstendig avlegs når eg ein sjeldan gong MÅ kle meg fint.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails