torsdag 13. juni 2013

Gul og kul! Og salg!

I den neverending serien "Pia svarer på alle de spørsmålene som ramler inn fra ivrige lesere" (okei, jeg har ikke så mange innlegg i den serien, men fargekodeinnlegget skrev jeg faktisk på grunn av et leserspørsmål!), skal jeg ta for meg ei gul jakke. For en stund siden, rundt påsketider, var det ei som lurte på hvor treåringens jakke var kjøpt. Og da kan jeg svare at den er fra Polarn O Pyret. Den blå jakka på bildet er også fra samme butikk, men den har liksom ingen vært noe interessert i. Men jeg nevner den og, for det er ei fin og solid jakke.

Nå kjører Polarn O Pyret i gang med salg, og kanskje får du sikra deg ei sånn jakke? (Aner ikke om akkurat den gule kommer på salg, altså. Men POP kjører jo salg hele tida, så det er verdt å ta en titt)

(Nå har ikke jeg blitt bedt om å skrive noen innlegg om gule jakker, men siden den gule jakka (og den blå. Og luene) er noe jeg har fått fra POP, merker jeg innlegget som sponset.)

Sponset

Rettelse: Nå fant jeg ut at salget ikke starter før om ei uke.... Ja, ja...
Hvor handler du barneklær?
Ha en fargerik dag med eller uten salg!

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker farger. Det er så deilig att det endelig går ann og få "barnslig" tøy til voksne å nå :-)For noen år siden var det helt umulig

  SvarSlett
 2. Hihi - ja i disse tider er det viktig å poengtere sponsede innlegg! Veldig fokus på dette gitt :)
  Men ja, den gule jakka var veldig kul, og luene også!

  Vi er så heldig å arve mye klær, så vi bare supplerer med det vi skulle trenge, og da blir det stort sett cubus, lindex eller name it, som er de butikkene vi har tilgjengelig her i det fjerne nordland :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg overdriver litt den sponsinga, trur eg. Det burde vel kun være de innlegga der man blir bedt om å skrive noe bestemt pluss får penger for å gjøre det, som burde merkes sponsing. Men så skal man jo nevne hvis man har fått noe.

   Slett
 3. Har hatt mange jakker fra PoP, de er kjempegode. Skal se om jeg finner en til Leo når salget begynner ( hvis jeg klarer å huske det ei uke) :o)

  SvarSlett
 4. PoP sine jakker er veldig fine, og dressene . Og de stripene klærne. Og genserne.. Ja er nok ganske glad i PoP klærne. Men nå begynner minsten å bli så stor.

  Jeg har jobbet så mye og ikke rukket noe shopping, kanskje jeg får hive meg på salget? Da får jeg sikkert mer for pengene. Og om jeg ikke har nytte av alt jeg kjøper så vet jeg å finne lykkeverdi :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails