mandag 3. juni 2013

Bare bilder

Jeg nevnte før jeg dro at jeg kviet meg litt til dette med å ta bilder. Eller, ikke det å ta bilder, men det å skulle publisere dem etterpå. Hvilken rett har jeg til å ta bilder av helt fremmede barn, og deretter legge dem ut i min blogg?  
 
Så gjør jeg det allikevel. Fordi jeg traff så mange fine folk. Og jeg tok så mange fine bilder. 
 
Vi traff mange barn. Og de fleste var veldig ivrige etter å bli fotografert. Jeg tok bilder av barn som lekte, jeg tok bilder av barn utenfor templer og jeg tok bilder av barn på gata. Ingen av de bildene legger jeg ut her.
 
Men jeg legger ut bilder jeg tok da vi besøkte Drømmeskolen (bortsett fra et bilde som er av naboen til Indrani). Det er barn jeg har snakka med og tøysa med. Det er ikke krenkende eller utleverende bilder. De er bare fine. Synes jeg, da.
 

Ha en fin kveld med eller uten folk!

9 kommentarer:

 1. Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord, Pia... Flotte bilder! ;-) Hilde H.

  SvarSlett
 2. Skikkelig fine bilder! Fantastisk flotte barn!

  SvarSlett
 3. Helt nydelige. Det øverste traff meg rett i hjertet.

  SvarSlett
 4. Du har helt rett, bilene er veldig fine. :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilder av nydelige barn.

  Husker du den kjolen jeg hadde som du syns var så fin? Nå kan du kjøpe den på nett
  http://nettbutikk.denblaaballong.no/products/chillnorway-misty-dress-grey

  SvarSlett
 6. Flotte bilder av nydelig mennesker!
  Takk for at du deler :-)

  SvarSlett
 7. Utrolig flotte bilder av nydelige barn:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails