torsdag 9. mai 2013

Pia fra Trøgstad! Og barfota

Jeg ble helt i ekstase da jeg oppdaga at hun som står bak barfota faktisk heter Pia. Og at hun holder til i Trøgstad. Nå skjønner vel de fleste av dere ikke helt hvorfor det er noe å bli i ekstase av, men det er liksom ikke så mye sånn kult og trendy som har sitt oppspring i Trøgstad. Trøgstad har fostret et par-tre kjendiser, men vet ikke om noen av dem kan kategoriseres som kule eller trendye.

Det var en gang en trikotasje der. Trøgstad Trikotasje, der de solgte strømper og andre sånne trikotasjegreier. Pølsekjeller`n var kjent utenfor kommunegrensa. Men barfota! Det er jo kult! Barfota er kjent i hele Norge! Det er ingen som ville tippa at de holdt til i selveste Trøgstad.

 
Mvh en Pia. Også fra Trøgstad.
 
(Greit. Nå sleppes katta ut av sekken. At jeg heter Pia, har dere kanskje fått med dere. Men at jeg kommer fra Trøgstad var nytt for mange. At man er fra Trøgstad er liksom ikke det første man flæsjer. Ikke det andre eller tredje heller. Men så oppdaga jeg dette barfota-greiene og tenkte at "Søren heller! Selv om et sted er lite og tilsynelatende stusselig, så kan det faktisk ha noe bra ved seg også.")

(Jeg har da ingen tilknytning til barfota-Pia. Det var bare en skjebnens ironi at det finnes to Piaer. Med Trøgstadtilknytning. Finnes det flere?! Ja, da står ikke verda til påske!)

Har du noen erfaring med barfota? Hva med Trøgstad?

Ha en avslørende dag med eller uten føtter!

27 kommentarer:

 1. Hva er galt med Trøgstad, egentlig? Vi på Sørlandet visste ikke at Trøgstad var teit!
  :-) God fri.

  SvarSlett
 2. Ær'nte no' gæli med Trøgstad! Vært det på fotballkampær jæ se...
  Bælfin buttikk! Åjamentemæ har'øm forhandlære nesten her jæ holder te! Brynem på Tørp i Børje! http://www.brynem.com/
  Go' hælj!

  SvarSlett
 3. Det er vel ikke noe seriøst gærnt med Trøgstad? For tiden er det forsåvidt ikke noen højdare å være fra Vågå heller.

  SvarSlett
 4. Hei fra trofast leser fra Trøgstad :)

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt trøgstadtrimma bil et par ganger :-)
  I tillegg jobber jeg sammen med en med-trøgsting som jeg vet du kjenner...

  SvarSlett
 6. Nå skulle jeg ønske jeg kunne lagt ut et flott bilde:) Det ville vist et sted med en fantastisk natur og flotte turmuligheter. Vi får fokuserer på det positive Pia ;) ha en fortsatt fin avslørende dag med gode tursko på føttene :))
  Mvh en gammel nabo i Skramrudåsen :)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Trøgstad er sikkert bra det også, selv om jeg ikke har vært der. Alle kan jo ikke komme fra Bergen, for eksempel.

  Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, alle kan ikke komme fra Bergen, nei!

   Slett
 9. Trøgstad er da ikke verre enn andre småsteder! At Lene Alexandra, Rune Rudberg og Big Brother-Rodney har tilknytning til Trøgstad er jo ikke trøgstingene sin feil. Dårlig gjort å snakke stygt om hjembygda si! Hilsen fra Mysen

  SvarSlett
  Svar
  1. Visste ikke at Rodney kom fra Trøgstad, gjør han det?

   Slett
 10. Har ingen erfaring fra Trøgstad. Men regner med jeg får det. Det eneste jeg vet er at det finnes ei turnforening der. Og at jenter fra vår turnforening har vært der på konkurranse. Så da blir det sikkert det på oss også etterhvert ;) Og så har jeg hørt at det er litt lite overnattingsmuligheter der - når det kommer mange gymnaster på en gang.

  SvarSlett
 11. Trøgstad ja, ja der bør jo svigers og min beste scrappevenninne, så både Skjønhaug og Havnås er flittig besøkt. Det er sikkert bra der, det er ihvertfall vakkert ved Sandstangen på flotte sommerdager, og så lages det jo gode pølser i bygda. Og mannen gjennom 26 år av mitt liv har jo bodd der!
  Barfota har jeg ennå ikke så store erfaringer med, bortsett at jeg vet at det er Pia fra Trøgstad :)

  God himmelsprett!

  Hilsen Gina

  SvarSlett
 12. Jeg måtte google Trøgstad, så nå vet jeg hvor det er og skal tenke på deg og bare føtter hvis jeg kjører gjennom en gang i livet.

  PS! Jeg visste IKKE at Rune Rudberg og Rodney var fra Trøgstad. Takk til Hilde over her som opplyste om det.

  SvarSlett
 13. Hehe! Måtte google Trøgstad eg også.

  SvarSlett
 14. Hahahaaa hadde du ikke fått med deg det før nå!!!?? Du må lese Smaalenene oftere ;)

  Trøgstad er et bra sted. Mine beste venninner kommer fra Trøgstad. Er det så kult der du bor nå? Hvor er det? :) Klem fra fast Piasverdenleser i Askim.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke lest Smaalenene på laaang tid, så jeg hadde faktisk ikke fått med meg dette. Bor på Kongsberg nå, her er det kjempekult! ;)

   Slett
 15. Ha ha - her var det ett og annet å lære :-) Hadde ikke hørt om barfota heller jeg da...annet enn at det er det jeg er når jeg går uten sko ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 16. Barfota kjenner jeg ikke. Men jeg kjenner noen fra Trøgstad. Det var endel lotter derfra i sin tid. Jobber sammen med en del øssfoillinger og de sverger til Askim som verdens navle. Selv etter jeg sier jeg faktisk har vært der... og da er du patriot, altså!

  SvarSlett
 17. Nå er det to kule Pia kjendiser som kommer ifra Trøgstad. ;)
  Det er ikke verst for et lite sted.
  Jeanette

  SvarSlett
  Svar
  1. HA ha, må bare få understreke at jeg ikke er særlig kul. Og jeg har aldri vært noen kjendis.

   Slett
 18. Jeg leste nettopp en bok som het 'Norwegian By Night' Den var anbefalt av The Sunday Times her i UK. Skrevet av en amerikaner som bor i Oslo. Mot slutten av boken befant hovedpersonen seg i TRØGSTAD av alle steder. Herlig!!

  SvarSlett
 19. Jo, du er kul, Pia. Her skulle jeg brukt Svar-knappen lenger oppe, men det fungerer ikke.

  Cecilie

  SvarSlett
 20. Ingen er erfaring med Barfota, men en del erfaring med Trøgstad - min mor er derfra :) Trivelige Trøgstad!


  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails