torsdag 16. mai 2013

Lekre bunadspledd

Hvis jeg skriver en sånn tittel, tenker jeg alltid at nå tror folk jeg vil skrive et eller annet ironisk eller merkelig. Men nå er tittelen sann. Jeg synes disse pleddene er lekre.

Jeg følte at det måtte komme et eller annet bunadsinspirert fra meg i disse tider, og da ble det et innlegg om bunadspledd.

Jeg vet ikke helt om man kan troppe opp i barnetoget inntyllet i et bunadspledd, men sånn som været er nå, burde man hatt et pledd tilgjengelig. Jeg liker farger og synes disse pleddene ser stilige ut, selv om jeg ikke helt klarer å koble "oransje" med "bunad".

Ha en frossen dag med eller uten tepper!

6 kommentarer:

 1. De er kjempefine! Og man finner nok en variant som passer til sin bunad, noen har mye rødt, blått, lilla eller oransje eller kanskje grønt i sin bunad.
  Og for de som skal stå noen timer å se på barnetoget i ruskevær er det sikkert helt supert. For oss som skal gå selv, er nok litt for stort. Men tipper min gamle mormor hadde satt pris på et sånt over knærne den gang hun satt og så på toget.

  SvarSlett
 2. De teppene ser helt supre ut for de som skal stå og se på tog i ruskevær!

  SvarSlett
 3. En av trønderbunadene har oransje opplut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og nordlandsbunaden har noe oransje på forkle, tror jeg? Uansett synes jeg de teppene med oransje i var kjempefine! Det er vel ikke meninga de skal bæres sammen med bunaden, de er vel ment som vanlige tepper i stua, tenker jeg:)

   Slett
 4. Fine tepper fra en fin by ;)

  SvarSlett
 5. Bunadspledd passer fint til de som har tenkt å se barnetoget fra sofaen!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails