fredag 10. mai 2013

Kule viskelær!

Jeg har blogga veldig lite om viskelær. Og det beklager jeg på det sterkeste. Denne uvurderlige lille gummisaken burde fått mye mer oppmerksomhet i media og ikke minst i blogger. Men gummi har liksom ikke så høy status.

Jeg så disse kule viskelærene inne hos Hapel, og tenkte at jeg måtte spre dem videre.
Det er ikke så ofte man kommer over småting som er morsomme, nyttige og billige. (Okei, de blir vel ikke så billige hvis du må betale masse i porto. Men viskelæra i seg sjøl var jo ikke så dyre)
Du visker og visker, og hodet mister mer og mer hår. Artig, synes jeg.
 
Ha en innholdsrik dag med eller uten gummi!

9 kommentarer:

 1. Jeg har nettopp kjøpt viskelær på søstrene grene. De var ikke spesielt kule, men veldig gode. Og innmari billig.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. He, he de skal jeg jammen få gitt til noen studerende som er midt i eksamenstiden... da kan man jo bare forme ansikter og frisyrer i stedet for å vaske klær, vinduer og gulv som er en hyppig eksamenstidsaktivitet for meg.
  Om jeg har hjemme - eksamen da :)

  SvarSlett
 3. Uten her.. Ha en god kveld ;)

  SvarSlett
 4. Det var jammen på tide, Pia! Et innlegg om viskelær nå, var ikke for tidlig ;-) Og viskelæra var jo bare dritkule!!

  SvarSlett
 5. Her i huset har vi i hvertfall ett familiemedlem som er opptatt av viskelær; -Mamma, på en skala fra en til ti, hva gir du dette viskelæret? (demonstrerer). Det var en klar tier. Uten at jeg kan fortelle hvor det viskelæret kom fra...

  SvarSlett
 6. Jeg husker godt tilbake til da vi samlet på viskelær med fine farger og gode dufter, på 1980-tallet. Nå trodde jeg ikke at det var noen som brukte viskelær lenger. Alle skriver jo på datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett nå for tiden. Det er jo klart at du som er lærer må ha et blogginnlegg om viskelær.

  Cecilie

  SvarSlett
 7. Jeg visste det! Nå har jeg fulgt bloggen din i over 8 måneder og ENDELIG kom det jeg har ventet på. Takk. ;)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig viskelæromtale, Pia :)!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails