mandag 6. mai 2013

Forferdelig bilde.

I Legoland blir du fotografert hver gang du tar en eller annen heftig karusell. Når du går av karusellen, lyser blinkskuddet mot deg på en eller annen skjerm. Og så skal du liksom bli fristet til å kjøpe det mer eller mindre uheldige bildet. Jeg synes alltid at de bildene ser helt grusomme ut. Jeg har som regel øynene lukket, og ser gal ut.
 
Så la jeg merke til et triks barna mine gjorde. De prøvde bevisst å se mest mulig merkelige ut akkurat når blitzen gikk av. Og det ble jo faktisk ganske så artige bilder.
 
Derfor ble det vår agenda utover ettermiddagen. Vi skulle prøve å se mest mulig rare ut på bildene. Og det beste/ verste bildet skulle vi kjøpe. Gutta poserte kreativt, og det ble mange morsomme bilder.
 
Det ble et blinkskudd vi bare måtte kjøpe. Bildet er så fælt at jeg knekker sammen i latter hver gang jeg ser det. Og det er så grusomt at det strengt tatt ikke burde vises fram. Men mannen min mener det absolutt bør ut til folket. So here you are.
Slik tenker Legoland at slike flotte karusellbilder skal se ut: en jovial kjernefamilie som fryder seg muntert mens det kiler lett i magen.
 
Og her har du vår variant: En spik spenna kvinne med en enorm kjeft. Og matchende sønner.
Gutta mener jeg kan bli modell hos tannlegen for å demonstrere hvordan man bør gape. At blitzen avslører en hvit bh under den mørke overdelen ble bare peanuts. Her er det bare å le mens du rister lett på hodet og sier Holy Moly.

Har det blitt tatt noen lekre bilder av deg i det siste?

Ha en gal kveld med eller uten blitz!

27 kommentarer:

 1. haha - har et sånt bilde sjæl, fra noen år tilbake - fra Tusenfryd. Jeg gaper også veldig høyt og ser ut som jeg har mista alle tenna i farta... Fantastisk bilde sier jeg bare! Og kan godt legge til Holy Moly :)

  SvarSlett
 2. hehehe! ler så tårene triller her :)

  SvarSlett
 3. Vi har et som ligner fra tømmerrenna i Dyreparken.

  Bildet deres har en antatte virkningen - jeg ler høyt.

  SvarSlett
 4. Haha,det var et knall bilde! Håpa på at du skulle legge det ut :)

  SvarSlett
 5. Fint bilde Pia, artig blogg som har fått meg til å flire mange ganger... Merethe

  SvarSlett
 6. Å herlighet, jeg klarer nesten ikke skrive, ler så jeg griner!! Det var virkelig fantastisk jævlig, om jeg får si det- innertier! Og for en morsom aktivitet, skal jeg jammen huske på- hvis jeg tør, hehe...

  SvarSlett
 7. Å herlighet, jeg klarer nesten ikke skrive, ler så jeg griner!! Det var virkelig fantastisk jævlig, om jeg får si det- innertier! Og for en morsom aktivitet, skal jeg jammen huske på- hvis jeg tør, hehe...

  SvarSlett
 8. haha!! for et genialt bilde!! jeg bare DIGGER at du faktisk legger det ut, knall!!
  gjorde noe lignende i en berg og dalbane en gang, men vi lot som vi sov..ikke no skummelt nei, "sov" oss gjenneom en kjempedropp, fikk mange rare blikk da det kom opp på skjermen!

  SvarSlett
 9. Det der var faktisk ganske ille :) takk for at du får meg til å le! Bergljot

  SvarSlett
 10. Det var jo lekkert ja! =D
  Jeg har ett i samme gata,(fra vi var +-20) hvor det var ei som foreslo å dra opp gensern og vise bh'en når de tok bilde.. Vi andre sa oss enig, passet på at ho satt fremst.. Det bilde ble hysterisk gøy- ho fremste med genseren over hodet og vi andre i hysterisk latteranfall bak ho.. Vi ser...veldig lure ut..
  Unggutten i kassa RØDMA, stamma og sleit med å holde sæ alvorlig når vi kom å skulle kjøpe bilde..

  SvarSlett
 11. Hahaha.!.!.!.! Svarte til forventningene ;))

  SvarSlett
 12. Hahaha, genialt!
  Pia - takk for at deler:D:D:D

  SvarSlett
 13. Fantastisk morsomt - spesielt ved siden av kjernefamilien. Du klarte det igjen - å gi meg en god latter :)

  SvarSlett
 14. Hahaha! De ser heilt sjuke ut. Akkurat slik det skal vere i en slik situasjon.
  Kven er det som greier å sjå ut som den der kjernefamilien på slike bilder?

  SvarSlett
 15. Nyyyydelig! En sjarmerende familie! ;o)

  SvarSlett
 16. Hahahahaha!!! Herlig!! Vi samler også på slike bilder. Vi har et par jeg liker godt hvor ungene ser helt vettskremte ut og Revisoren er helt manisk. Det ser ut som om vi har tvunget ungene opp i berg-og-dalbanen/tømmerrenna/you name it - men faktum er at med det samme de kommer ned roper de "Gøy! Gøy!" og vil en gang til.

  SvarSlett
 17. Ho, ho, definitvt et blinkskudd:-)

  SvarSlett
 18. Steiki ta FOR et bilde:) Har ett liknende av mann og barn jeg i samme karusell, noe av den samme posituren:) Fint med den hvite bh'n ;)
  Trine:)

  SvarSlett
 19. Jeg føler julekortet deres er i boks. Igjen.

  SvarSlett
 20. Helt fantastisk !!
  Gutt fremst til høyre ser ut som han har sett mannen med ljåen ;)

  SvarSlett
 21. Ha ha - der var superfine ;-) Jeg er livredd slike berg- og dalbaner, men ble med opp i en sånn barnevennlig en i København. Jeg hyla og vræla, og var sykt redd....DA ble det tatt bilde av meg mens jeg klamrer meg til den da 11-årige tøtta jeg var på tur med :-P Virkelig lekkert - NOT :-))

  SvarSlett
 22. Hehehe nå måtte jeg le,du formulerer deg så utrolig bra og gjør det så artig å lese innleggene dine:)
  Du er flink altså!Og bildet ble jo kjempemorsomt,artig minne da:)

  SvarSlett
 23. Haha ler som jeg griner!!
  Tenker jeg unngår alt som finnes av karuseller med fotografering i Danmark til sommeren!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails